Geometrie roti JOSAM

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Program

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Timas.ro
Notice: Undefined index: name in /home/timas/public_html/_template/service.php on line 79

Servicii geometrie roti JOSAM

Ești în căutarea unui service auto autorizat ce oferă serviciul de geometrie roti în Bucuresti sau Ilfov? Service-urile auto Timas oferă servicii profesionale de geometrie roti, realizate de personal calificat, cu experiență.

  • Pentru geometrie roti sector 2/geometrie roti Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru geometrie roti sector 6/geometrie roti Militari: Bd. Iuliu Maniu, nr 444, București;
  • Pentru geometrie roti Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.
  • Pentru geometrie roti camioane Bucuresti , geometrie roti camioane Ilfov/Tunari:Sos.de centura nr 27 ,Tunari,Ilfov -sistem de masura Josam -ultima tehnologie

Serviciul de geometrie roti constă în reglarea unghiurilor acestora astfel încât acestea să fie în conformitate cu specificațiile și standardele stabilite de fiecare producător de autovehicule în parte. Acest lucru asigură un rulaj corect și în siguranță pe șosea, dar și reducerea riscului de uzură neuniformă a anvelopelor.

Reglajul de geometrie roti este o operațiune extrem de importantă, care trebuie efectuată periodic, mai ales în situațiile în care se înlocuiesc piese de la sistemul de direcție sau cel de suspensie, precum și la schimbarea anvelopelor.

O geometrie a roților incorectă poate crea probleme dintre cele mai neplăcute, inclusiv pagube materiale. Printre acestea se numără distrugerea anvelopelor (uzura lor neuniformă fiind una din cele mai întâlnite situații), dar pot apărea și probleme privind siguranța traficului, stabilitatea mașinii în rulaj nemaifiind cea normală.

Pentru evitarea oricăror neplăceri, specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu dotări de ultimă oră din punct de vedere al tehnologiilor pentru măsurarea geometriei roților, dar și cu o bogată experiență acumulată în activitatea de zi cu zi.

Timas are in dotare aparatura 3D de ultima tehnologie atat pentru geometrie roti autoturisme si autoutilitare cat si pentru geometrie roti camioane -Josam fiind unul din liderii mondiali pe aceste sisteme. Serviciile de cea mai înaltă calitate, promptitudinea, și seriozitatea sunt garantate.

Pentru a obține mai multe detalii despre serviciile de geometrie roti oferite, precum și pentru obținerea unui preț personalizat în funcție de nevoile dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de mai jos, sau numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte.

Afiseaza mai mult
Servicii geometrie roti JOSAM Ești în căutarea unui service auto autorizat ce oferă serviciul de geometrie roti în Bucuresti sau Ilfov? Service-urile auto Timas oferă servicii profesionale de geometrie roti, realizate de personal calificat, cu experiență. Pentru geometrie roti sector 2/geometrie roti Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru geometrie roti sector 6/geometrie roti Militari: Bd. Iuliu Maniu, nr 444, București; Pentru geometrie roti Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Pentru geometrie roti camioane Bucuresti , geometrie roti camioane Ilfov/Tunari:Sos.de centura nr 27 ,Tunari,Ilfov -sistem de masura Josam -ultima tehnologie Serviciul de geometrie roti constă în reglarea unghiurilor acestora astfel încât acestea să fie în conformitate cu specificațiile și standardele stabilite de fiecare producător de autovehicule în parte. Acest lucru asigură un rulaj corect și în siguranță pe șosea, dar și reducerea riscului de uzură neuniformă a anvelopelor. Reglajul de geometrie roti este o operațiune extrem de importantă, care trebuie efectuată periodic, mai ales în situațiile în care se înlocuiesc piese de la sistemul de direcție sau cel de suspensie, precum și la schimbarea anvelopelor. O geometrie a roților incorectă poate crea probleme dintre cele mai neplăcute, inclusiv pagube materiale. Printre acestea se numără distrugerea anvelopelor (uzura lor neuniformă fiind una din cele mai întâlnite situații), dar pot apărea și probleme privind siguranța traficului, stabilitatea mașinii în rulaj nemaifiind cea normală. Pentru evitarea oricăror neplăceri, specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu dotări de ultimă oră din punct de vedere al tehnologiilor pentru măsurarea geometriei roților, dar și cu o bogată experiență acumulată în activitatea de zi cu zi. Timas are in dotare aparatura 3D de ultima tehnologie atat pentru geometrie roti autoturisme si autoutilitare cat si pentru geometrie roti camioane -Josam fiind unul din liderii mondiali pe aceste sisteme. Serviciile de cea mai înaltă calitate, promptitudinea, și seriozitatea sunt garantate. Pentru a obține mai multe detalii despre serviciile de geometrie roti oferite, precum și pentru obținerea unui preț personalizat în funcție de nevoile dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de mai jos, sau numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte.  

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare