Daca ai probleme cu farurile sau stopurile, apeleaza cu incredere la Timas! Te asteptam in cele 2 locatii din Fundeni si Tunari. Programeaza-te!

Service, reparatii sistem de lumini , polisare faruri si stopuri

Ești în căutarea unui service faruri auto pentru a readuce strălucirea farurilor tale? Apelează cu încredere la echipa de profesioniști Timas pentru polisare faruri sau reparatii sistem de lumini , faruri , stopuri , etc! Oferim promptitudine, profesionalism și punem nevoile tale pe primul loc! Alege una dintre locațiile Timas din București sau Ilfov și fă-ți o programare:

  • Pentru service, reparatii, reconditionare faruri sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru service, reparatii, reconditionare si polish faruri Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

În timp, farurile mașinii tale își pierd din strălucire, se zgârie sau se mătuiesc, iar vizibilitatea începe să scadă din ce în ce mai mult. Deplasările pe timp de noapte pot deveni periculoase deoarece drumul nu mai este luminat corespunzător. În această situație este absolut necesară apelarea la serviciul de polisare faruri.

Deoarece tot mai multe faruri sunt confecționate din plastic, nu din sticlă, mătuirea acestora se realizează mult mai rapid.

Mătuirea farurilor este cauzată, de obicei, de ploaie, gheață, zăpadă sau depunerea oxizilor și a prafului pe suprafața acestora. Toți acești factori duc la erodarea suprafețelor.

Completează formularul de mai jos dacă vrei să ne contactezi pentru programări sau mai multe detalii despre serviciile de polisare faruri sau reparatii faruri. Ne poți contacta și telefonic apelând la unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte. Te așteptăm!

Service, reparatii sistem de lumini , polisare faruri si stopuri Ești în căutarea unui service faruri auto pentru a readuce strălucirea farurilor tale? Apelează cu încredere la echipa de profesioniști Timas pentru polisare faruri sau reparatii sistem de lumini , faruri , stopuri , etc! Oferim promptitudine, profesionalism și punem nevoile tale pe primul loc! Alege una dintre locațiile Timas din București sau Ilfov și fă-ți o programare: Pentru service, reparatii, reconditionare faruri sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru service, reparatii, reconditionare si polish faruri Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. În timp, farurile mașinii tale își pierd din strălucire, se zgârie sau se mătuiesc, iar vizibilitatea începe să scadă din ce în ce mai mult. Deplasările pe timp de noapte pot deveni periculoase deoarece drumul nu mai este luminat corespunzător. În această situație este absolut necesară apelarea la serviciul de polisare faruri. Deoarece tot mai multe faruri sunt confecționate din plastic, nu din sticlă, mătuirea acestora se realizează mult mai rapid. Mătuirea farurilor este cauzată, de obicei, de ploaie, gheață, zăpadă sau depunerea oxizilor și a prafului pe suprafața acestora. Toți acești factori duc la erodarea suprafețelor. Completează formularul de mai jos dacă vrei să ne contactezi pentru programări sau mai multe detalii despre serviciile de polisare faruri sau reparatii faruri. Ne poți contacta și telefonic apelând la unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte. Te așteptăm!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare