Pentru operatiuni diagnoza sistem electric si electronic, sistem injectie si sistem ABS-EBS, alege din gama completa de servicii Timas. Programeaza-te acum!

Diagnoza sistem electric si electronic, sistem injectie si sistem ABS-EBS

Ai nevoie de un service auto autorizat pentru o diagnoză a sistemului electric sau electronic al mașinii tale? Te așteptăm la Timas! Echipa noastră de specialiști este gata să pună pe primul loc nevoile tale și ale autovehiculului tău! În funcție de zona pe care o preferi, te așteptăm într-una dintre dintre cele 2 locații ale noastre din Fundeni sau Tunari:

  • Pentru diagnoza sistem electric și electronic sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru diagnoza sistem electric și electronic Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Dacă ești un șofer posesor al unui autovehicul de tip camion sau autoutilitară mai mare de 3,5 tone, te așteptăm în locația noastră dedicată, Timas Tunari.

Autovehiculele pot fi dotate cu multe computere, senzori, sisteme sau mecanisme ce sunt interconectate. Pentru siguranța șoferilor și a pasagerilor săi, este extrem de important ca acestea să funcționeze împreună impecabil.

Diagnoza este o inspecție a sistemului electric si electronic al mașinii tale. În urma acesteia, vei afla cauzele defectării autovehiculului. Dacă îți dorești, după diagnoză, pe baza recomandărilor echipei de profesioniști Timas, îți și putem rezolva problema! În general, o diagnoză a sistemului electronic durează între 30 de minute și 2 ore, în funcție de complexitate.

Echipa noastră de specialiști oferă promptitudine și profesionalism de peste 27 de ani, Timas existând pe piață încă din anul 1993. Toate locațiile noastre sunt dotate cu echipament ultramodern și își desfășoară activitatea sub reglementările Registrului Auto Român.

Pentru mai multe detalii despre serviciile Timas, programări sau obținerea unei oferte personalizate pentru nevoile tale, apelează la unul dintre numerele de telefon afișate pe site sau completează formularul online de mai jos! Contactează-ne și fă-ți o programare chiar acum!

Diagnoza sistem electric si electronic, sistem injectie si sistem ABS-EBS Ai nevoie de un service auto autorizat pentru o diagnoză a sistemului electric sau electronic al mașinii tale? Te așteptăm la Timas! Echipa noastră de specialiști este gata să pună pe primul loc nevoile tale și ale autovehiculului tău! În funcție de zona pe care o preferi, te așteptăm într-una dintre dintre cele 2 locații ale noastre din Fundeni sau Tunari: Pentru diagnoza sistem electric și electronic sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru diagnoza sistem electric și electronic Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Dacă ești un șofer posesor al unui autovehicul de tip camion sau autoutilitară mai mare de 3,5 tone, te așteptăm în locația noastră dedicată, Timas Tunari. Autovehiculele pot fi dotate cu multe computere, senzori, sisteme sau mecanisme ce sunt interconectate. Pentru siguranța șoferilor și a pasagerilor săi, este extrem de important ca acestea să funcționeze împreună impecabil. Diagnoza este o inspecție a sistemului electric si electronic al mașinii tale. În urma acesteia, vei afla cauzele defectării autovehiculului. Dacă îți dorești, după diagnoză, pe baza recomandărilor echipei de profesioniști Timas, îți și putem rezolva problema! În general, o diagnoză a sistemului electronic durează între 30 de minute și 2 ore, în funcție de complexitate. Echipa noastră de specialiști oferă promptitudine și profesionalism de peste 27 de ani, Timas existând pe piață încă din anul 1993. Toate locațiile noastre sunt dotate cu echipament ultramodern și își desfășoară activitatea sub reglementările Registrului Auto Român. Pentru mai multe detalii despre serviciile Timas, programări sau obținerea unei oferte personalizate pentru nevoile tale, apelează la unul dintre numerele de telefon afișate pe site sau completează formularul online de mai jos! Contactează-ne și fă-ți o programare chiar acum!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare