In cautare de servicii de reconditionare si reparatii turbosuflante? Avem peste 27 ani de experienta. Pentru programari, nu ezita sa ne contactezi!

Reconditionare si reparatii turbosuflante

Ești în căutarea unui service ce realizează reparatii turbosuflante în Bucuresti sau Ilfov? Timas este alegerea cea mai potrivită pentru mașina ta! Oferim servicii complete pentru toate mărcile auto. Service-ul nostru își desfășoară activitatea în cele trei locații din Fundeni și Tunari:

  • Pentru reconditionare si reparatii turbosuflante sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru reconditionare si reparatii turbosuflante Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Locația Timas Tunari este dedicată și posesorilor de autovehicule de tip camion.

Turbosuflanta sau turbina îndeplinește rolul de a trimite cu putere aer, care intră în motor, folosind energia gazelor de eșapament emise de către acesta. Astfel, debitul este mult mai mare decât ar primi motorul în mod natural. Turbosuflanta se poate învârti cu viteze foarte mari, atingând chiar 160.000 de rotații pe minut, pentru a furniza suficient aer motorului.

Serviciul de recondiționare turbosuflante este executat de către echipa Timas, formată din mecanici auto calificați, cu o vastă experiență. Toate locațiile își desfășoară activitatea sub reglementările Registrului Auto Român. De asemenea, executarea lucrărilor la cel mai înalt nivel este garantată!

Timas este primul service din România, membru al rețelei internaționale Checkstar - Magneti Marelli.

Toate cele trei locații Timas sunt dotate cu echipamente de ultima generație.

Unele operațiuni, cum ar fi serviciul de reparatii turbosuflante, necesită o precizie foarte mare. De aceea îți recomandăm să apelezi la un service profesionist, cu personal calificat.

Indiferent de autovehiculul pe care îl deții, îți recomandăm sa vizitezi frecvent un service auto pentru o bună funcționare și o durată de viață mai mare a acestuia.

Completează formularul de mai jos pentru mai multe informații din partea echipei Timas sau pentru obținerea unei oferte personalizate pentru serviciul de reconditionare turbosuflante. De asemenea, ne poți contacta telefonic la oricare dintre numere de telefon afișate pe site. Programează-te chiar acum!

Reconditionare si reparatii turbosuflante Ești în căutarea unui service ce realizează reparatii turbosuflante în Bucuresti sau Ilfov? Timas este alegerea cea mai potrivită pentru mașina ta! Oferim servicii complete pentru toate mărcile auto. Service-ul nostru își desfășoară activitatea în cele trei locații din Fundeni și Tunari: Pentru reconditionare si reparatii turbosuflante sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru reconditionare si reparatii turbosuflante Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Locația Timas Tunari este dedicată și posesorilor de autovehicule de tip camion. Turbosuflanta sau turbina îndeplinește rolul de a trimite cu putere aer, care intră în motor, folosind energia gazelor de eșapament emise de către acesta. Astfel, debitul este mult mai mare decât ar primi motorul în mod natural. Turbosuflanta se poate învârti cu viteze foarte mari, atingând chiar 160.000 de rotații pe minut, pentru a furniza suficient aer motorului. Serviciul de recondiționare turbosuflante este executat de către echipa Timas, formată din mecanici auto calificați, cu o vastă experiență. Toate locațiile își desfășoară activitatea sub reglementările Registrului Auto Român. De asemenea, executarea lucrărilor la cel mai înalt nivel este garantată! Timas este primul service din România, membru al rețelei internaționale Checkstar - Magneti Marelli. Toate cele trei locații Timas sunt dotate cu echipamente de ultima generație. Unele operațiuni, cum ar fi serviciul de reparatii turbosuflante, necesită o precizie foarte mare. De aceea îți recomandăm să apelezi la un service profesionist, cu personal calificat. Indiferent de autovehiculul pe care îl deții, îți recomandăm sa vizitezi frecvent un service auto pentru o bună funcționare și o durată de viață mai mare a acestuia. Completează formularul de mai jos pentru mai multe informații din partea echipei Timas sau pentru obținerea unei oferte personalizate pentru serviciul de reconditionare turbosuflante. De asemenea, ne poți contacta telefonic la oricare dintre numere de telefon afișate pe site. Programează-te chiar acum!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare