Timas iti ofera servicii de electronica si electrica auto de cea mai buna calitate. Servicii in 2 locatii din Bucuresti si Ilfov. Fa-ti acum o programare!

Electronica si electrica auto

Ești în căutarea unor servicii de electrica auto, electronica auto si diagnoza? Apelează cu încredere la Timas! Te așteptăm într-una dintre cele 2 locații Fundeni sau Tunari unde vei avea parte de ajutorul echipei noastre de experți!

Personalul service-urilor auto Timas este unul cu o înaltă calificare în electrica auto, electronica auto si diagnoza. Acesta operează cu echipamente de ultimă generație, completate de programe software actualizate permanent. De peste 27 de ani punem satisfacția clienților noștri și calitatea serviciilor oferite pe primul loc.

În prezent, autovehiculele sunt echipate cu sisteme electronice din ce în ce mai complexe cu diverse funcții și mai multe tipuri de parametri ce sunt gestionați prin computere ce sunt esențiale pentru o bună funcționare. De aceea, sistemul electric și sistemul electronic au un rol foarte important în funcționarea optimă a acestora.

Serviciile de electrica auto, electronica auto si diagnoza disponibile în rețeaua de service-uri auto Timas

 • diagnoză sistem electric-electronic;
 • diagnoză sistem ABS-ESP;
 • diagnoză sisteme de injecție;
 • diagnoză și reparații injectoare;
 • diagnoză sisteme de management al motorului;
 • diagnoză sisteme de climatizare;
 • vânzare și instalare sisteme GPS;
 • vânzare și instalare stații radio;
 • vânzare și instalare alarme audio;
 • vânzare si instalare sisteme audio;
 • sisteme de climatizare autovehicule comerciale;
 • sisteme de avertizare parcare;
 • vânzare, instalare și calibrare tahograf;
 • vânzare, instalare și calibrare limitatoare de viteză.

Pentru a obține mai multe detalii despre serviciile de electronică și electrica auto oferite precum și pentru obținerea unui preț personalizat în funcție de nevoile tale, te rugăm să ne contactezi folosind formularul de mai jos sau numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte.

 • Pentru diagnoza, electronica auto si electrica auto sector 2, contactează-ne la +40 (0)21 - 240 70 21
 • Pentru diagnoza, electronica auto si electrica auto jud. Ilfov, contactează-ne la: + 40 744 326 484

Electronica si electrica auto Ești în căutarea unor servicii de electrica auto, electronica auto si diagnoza? Apelează cu încredere la Timas! Te așteptăm într-una dintre cele 2 locații Fundeni sau Tunari unde vei avea parte de ajutorul echipei noastre de experți! Personalul service-urilor auto Timas este unul cu o înaltă calificare în electrica auto, electronica auto si diagnoza. Acesta operează cu echipamente de ultimă generație, completate de programe software actualizate permanent. De peste 27 de ani punem satisfacția clienților noștri și calitatea serviciilor oferite pe primul loc. În prezent, autovehiculele sunt echipate cu sisteme electronice din ce în ce mai complexe cu diverse funcții și mai multe tipuri de parametri ce sunt gestionați prin computere ce sunt esențiale pentru o bună funcționare. De aceea, sistemul electric și sistemul electronic au un rol foarte important în funcționarea optimă a acestora. Serviciile de electrica auto, electronica auto si diagnoza disponibile în rețeaua de service-uri auto Timas diagnoză sistem electric-electronic; diagnoză sistem ABS-ESP; diagnoză sisteme de injecție; diagnoză și reparații injectoare; diagnoză sisteme de management al motorului; diagnoză sisteme de climatizare; vânzare și instalare sisteme GPS; vânzare și instalare stații radio; vânzare și instalare alarme audio; vânzare si instalare sisteme audio; sisteme de climatizare autovehicule comerciale; sisteme de avertizare parcare; vânzare, instalare și calibrare tahograf; vânzare, instalare și calibrare limitatoare de viteză. Pentru a obține mai multe detalii despre serviciile de electronică și electrica auto oferite precum și pentru obținerea unui preț personalizat în funcție de nevoile tale, te rugăm să ne contactezi folosind formularul de mai jos sau numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte. Pentru diagnoza, electronica auto si electrica auto sector 2, contactează-ne la +40 (0)21 - 240 70 21 Pentru diagnoza, electronica auto si electrica auto jud. Ilfov, contactează-ne la: + 40 744 326 484  

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare