Servicii complete pentru sistemul de franare al masinii: rectificare discuri frana, schimbare lichid frana, schimbare placute frana. Fa-ti acum o programare!

Service frane (rectificare discuri frana, schimbare lichid si placute frana)

Ai nevoie de un service care să rezolve problemele sistemului de franare al mașinii tale? Apelează cu încredere la Timas! Oferim promptitudine și profesionalism încă din anul 1993 tuturor clienților noștri care ne calcă pragul zi de zi.

Oferim servicii auto complete, printre care: rectificare discuri frana, schimbare lichid frana, schimbare placute frana. Vino într-una una dintre locațiile noastre din București și Ilfov. Autovehiculelor de tip camion le este dedicată locația Timas Tunari.

  • Pentru service frane (rectificare discuri frana doar pentru camioane, schimbare lichid si placute frana) sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București
  • Pentru service frane (rectificare discuri frana doar pentru camioane, schimbare lichid si placute frana) Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Rectificarea discurilor de frana (doar pentru canmioane , remorci si semiremorci)este executată cu ajutorul echipamentelor și aparatelor de ultimă generație din atelierele Timas ,fara demontare de pe autovehicul. 

Rolul frânelor este printre cele mai importante, deoarece implică direct siguranța tuturor participanților la trafic, fiind folosite pentru a opri sau a reduce viteza autovehiculelor. Rolul lichidului de frână este de a susține mișcarea și de a lubrifia componentele sistemului de frânare al mașinii.

Pentru siguranța ta, a pasagerilor și o bună funcționare a mașinii tale, îți recomandăm să efectuezi vizite periodice la un service auto autorizat pentru inspecții, verificări sau reparații. Este extrem de important să te asiguri că sistemul de frânare funcționează așa cum trebuie și să schimbi la timp lichidul de frână.

Completează formularul de mai jos pentru a afla mai multe informații despre serviciile Timas de rectificare discuri frana sau schimbare lichid frana. Contactează-ne telefonic la unul dintre numerele de telefon afișate pe site și fă-ți o programare chiar acum!

Service frane (rectificare discuri frana, schimbare lichid si placute frana) Ai nevoie de un service care să rezolve problemele sistemului de franare al mașinii tale? Apelează cu încredere la Timas! Oferim promptitudine și profesionalism încă din anul 1993 tuturor clienților noștri care ne calcă pragul zi de zi. Oferim servicii auto complete, printre care: rectificare discuri frana, schimbare lichid frana, schimbare placute frana. Vino într-una una dintre locațiile noastre din București și Ilfov. Autovehiculelor de tip camion le este dedicată locația Timas Tunari. Pentru service frane (rectificare discuri frana doar pentru camioane, schimbare lichid si placute frana) sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București Pentru service frane (rectificare discuri frana doar pentru camioane, schimbare lichid si placute frana) Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Rectificarea discurilor de frana (doar pentru canmioane , remorci si semiremorci)este executată cu ajutorul echipamentelor și aparatelor de ultimă generație din atelierele Timas ,fara demontare de pe autovehicul.  Rolul frânelor este printre cele mai importante, deoarece implică direct siguranța tuturor participanților la trafic, fiind folosite pentru a opri sau a reduce viteza autovehiculelor. Rolul lichidului de frână este de a susține mișcarea și de a lubrifia componentele sistemului de frânare al mașinii. Pentru siguranța ta, a pasagerilor și o bună funcționare a mașinii tale, îți recomandăm să efectuezi vizite periodice la un service auto autorizat pentru inspecții, verificări sau reparații. Este extrem de important să te asiguri că sistemul de frânare funcționează așa cum trebuie și să schimbi la timp lichidul de frână. Completează formularul de mai jos pentru a afla mai multe informații despre serviciile Timas de rectificare discuri frana sau schimbare lichid frana. Contactează-ne telefonic la unul dintre numerele de telefon afișate pe site și fă-ți o programare chiar acum!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare