Pentru schimbare anvelope si cauciucuri, vino la Timas! Aici esti tratat cu promptitudine si profesionalism. Personal calificat. Fa-ti o programare acum!

Schimbare anvelope/cauciucuri

Dacă ai nevoie de un service auto multimarcă, autorizat, care să se ocupe cu serviciile de montaj anvelope sau schimb cauciucuri, Timas este alegerea cea mai bună! Vino într-una dintre cele trei locații ultramoderne din Fundeni și lasă-ți cu încredere mașina pe mâna specialiștilor noștri calificați.

  • Pentru montaj și schimbare anvelope sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;

Este necesar ca șoferii să acorde importanță operațiunii de schimbare anvelope la momentul necesar, deoarece acestea fac parte din sistemul de rulare al autovehiculelor și , starea lor influențează în mod direct siguranța participanților la trafic.

Timas îți recomandă să faci o vizită la service-ul auto pentru schimbare anvelope pentru o inspecție profesionistă a stării roților.

Dacă le acorzi atenția necesară, poți crește durata de viață a anvelopelor. Astfel, vei face schimbul de cauciucuri mai rar. Verifică periodic presiunea din ele, uzura, sau geometria rotilor. De asemenea, respectă recomandările producătorului autovehiculului tău în ceea ce privește schimbarea anvelopelor.

Timas efectuează toate lucrările de schimbare anvelope în ateliere ultramoderne, dotate cu echipament de ultimă generație, sub reglementările și legislația Registrului Român Auto. 

Pentru a obține o ofertă personalizată sau a-ți face o programare chiar acum, completează online formularul de mai jos sau apelează la unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte. Te așteptăm!

Schimbare anvelope/cauciucuri Dacă ai nevoie de un service auto multimarcă, autorizat, care să se ocupe cu serviciile de montaj anvelope sau schimb cauciucuri, Timas este alegerea cea mai bună! Vino într-una dintre cele trei locații ultramoderne din Fundeni și lasă-ți cu încredere mașina pe mâna specialiștilor noștri calificați. Pentru montaj și schimbare anvelope sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Este necesar ca șoferii să acorde importanță operațiunii de schimbare anvelope la momentul necesar, deoarece acestea fac parte din sistemul de rulare al autovehiculelor și , starea lor influențează în mod direct siguranța participanților la trafic. Timas îți recomandă să faci o vizită la service-ul auto pentru schimbare anvelope pentru o inspecție profesionistă a stării roților. Dacă le acorzi atenția necesară, poți crește durata de viață a anvelopelor. Astfel, vei face schimbul de cauciucuri mai rar. Verifică periodic presiunea din ele, uzura, sau geometria rotilor. De asemenea, respectă recomandările producătorului autovehiculului tău în ceea ce privește schimbarea anvelopelor. Timas efectuează toate lucrările de schimbare anvelope în ateliere ultramoderne, dotate cu echipament de ultimă generație, sub reglementările și legislația Registrului Român Auto.  Pentru a obține o ofertă personalizată sau a-ți face o programare chiar acum, completează online formularul de mai jos sau apelează la unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte. Te așteptăm!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare