Te asteptam in locatiile noastre din Bucuresti si Ilfov cu servicii profesionale de diagnoza motor. Pentru programari, nu ezita sa ne contactezi!

Diagnoza motor

Ești în căutarea unui service auto autorizat pentru diagnoza motor? Alege una dintre cele doua locații Timas! Echipa noastră de profesioniști îți va oferi ajutorul, indiferent de problema întâmpinată.

  • Pentru diagnoza motor sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru diagnoza motor Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Posesorii de autovehicule de tip camion sunt așteptați în locația Timas Tunari, locație dedicată acestora.

Timas este un service auto care oferă diagnoza motor pentru o gamă largă de autovehicule, și funcționează sub reglementările și conform legislației R.A.R.  Toate lucrările sunt efectuate de echipa noastră de mecanici calificați. Aparatura folosită în toate cele 2 locații  Fundeni și Tunari este de ultimă generație.

Diagnoza auto reprezintă verificarea computerizată a mașinii și se realizează prin folosirea unor sisteme specifice fiecărei mărci auto în parte.

Te sfătuim, pentru siguranța ta, a familiei tale și o durata de viață prelungită a mașinii tale, să vizitezi periodic un service auto profesionist, pentru inspecții, verificări sau reparații.

Pentru evitarea oricărui disconfort, echipa noastră de specialiști vă stă tot timpul la dispoziție cu echipament tehnologic de ultimă oră pentru diagnoza motor, dar și cu o bogată experiență acumulată în activitatea de zi cu zi. De peste 27 de ani le oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate și tratăm orice problemă cu seriozitate.

Pentru mai multe informații despre serviciile de diagnoza motor, completează formularul de mai jos sau apelează unul dintre numerele de telefon afișate pe site, în funcție de locația pe care o preferi. Contactează-ne și programează-te acum!

 

Diagnoza motor Ești în căutarea unui service auto autorizat pentru diagnoza motor? Alege una dintre cele doua locații Timas! Echipa noastră de profesioniști îți va oferi ajutorul, indiferent de problema întâmpinată. Pentru diagnoza motor sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru diagnoza motor Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Posesorii de autovehicule de tip camion sunt așteptați în locația Timas Tunari, locație dedicată acestora. Timas este un service auto care oferă diagnoza motor pentru o gamă largă de autovehicule, și funcționează sub reglementările și conform legislației R.A.R.  Toate lucrările sunt efectuate de echipa noastră de mecanici calificați. Aparatura folosită în toate cele 2 locații  Fundeni și Tunari este de ultimă generație. Diagnoza auto reprezintă verificarea computerizată a mașinii și se realizează prin folosirea unor sisteme specifice fiecărei mărci auto în parte. Te sfătuim, pentru siguranța ta, a familiei tale și o durata de viață prelungită a mașinii tale, să vizitezi periodic un service auto profesionist, pentru inspecții, verificări sau reparații. Pentru evitarea oricărui disconfort, echipa noastră de specialiști vă stă tot timpul la dispoziție cu echipament tehnologic de ultimă oră pentru diagnoza motor, dar și cu o bogată experiență acumulată în activitatea de zi cu zi. De peste 27 de ani le oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate și tratăm orice problemă cu seriozitate. Pentru mai multe informații despre serviciile de diagnoza motor, completează formularul de mai jos sau apelează unul dintre numerele de telefon afișate pe site, în funcție de locația pe care o preferi. Contactează-ne și programează-te acum!  

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare