Pentru schimbarea uleiului cutiei manuale, Timas este alaturi de tine! Oferim promptitudine si profesionalism. Contacteaza-ne acum si fa-ti o programare!

Schimbare ulei cutie manuala

Ai nevoie de ajutor cu schimbarea uleiului unei cutii manuale de viteze? Timas este mereu alături de tine! Vino în oricare dintre cele 3 locații din  Fundeni sau Tunari:

  • Pentru schimbare ulei cutie manuală sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru schimbare ulei cutie manuală Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Posesorii de autovehicule de tip camion sunt așteptați în locația dedicată acestora, Timas Tunari.

Schimbarea uleiului pentru cutia manuală de viteze este încă un aspect care nu trebuie neglijat pe parcursul duratei de viață a autovehiculu

Schimbarea uleiului pentru cutiile manuale ar trebui efectuat în funcție de indicațiile producătorului din manualul de utilizare al mașinii. În cazul în care există zgomote neobișnuite la schimbarea vitezelor, de asemenea, trebuie efectuată o verificare a uleiului. Acesta își pierde din proprietăți și în momentul în care este supus unui șoc termic.

De obicei, situațiile în care este necesară schimbarea uleiului sunt următoarele:

  • Nivelul uleiului este scăzut;
  • Dificultatea schimbării treptelor de viteză;
  • Zgomot atunci când se schimbă vitezele;
  • Decuplarea din treapta de viteză selectată;
  • Reacție întârziată a mașinii după schimbarea vitezei;
  • Culoarea uleiului este maroniu închis.

În cazul cutiilor manuale, schimbarea uleiului se efectuează mai rar decât în cazul cutiilor de viteză automate. Este bine de știut faptul că uleiul pentru cutia de viteze este mult mai gros decât cel pentru motor.

Timas este un service auto multimarcă, autorizat, ce funcționează sub reglementările și legislația Registrului Auto Român (R.A.R.).

Pentru a afla mai multe detalii despre schimbarea uleiului la cutiile manuale, a obține o ofertă personalizată sau a-ți face o programare, completează online formularul de mai jos sau apelează-ne la unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte. Te așteptăm!

Schimbare ulei cutie manuala Ai nevoie de ajutor cu schimbarea uleiului unei cutii manuale de viteze? Timas este mereu alături de tine! Vino în oricare dintre cele 3 locații din  Fundeni sau Tunari: Pentru schimbare ulei cutie manuală sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru schimbare ulei cutie manuală Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Posesorii de autovehicule de tip camion sunt așteptați în locația dedicată acestora, Timas Tunari. Schimbarea uleiului pentru cutia manuală de viteze este încă un aspect care nu trebuie neglijat pe parcursul duratei de viață a autovehiculu Schimbarea uleiului pentru cutiile manuale ar trebui efectuat în funcție de indicațiile producătorului din manualul de utilizare al mașinii. În cazul în care există zgomote neobișnuite la schimbarea vitezelor, de asemenea, trebuie efectuată o verificare a uleiului. Acesta își pierde din proprietăți și în momentul în care este supus unui șoc termic. De obicei, situațiile în care este necesară schimbarea uleiului sunt următoarele: Nivelul uleiului este scăzut; Dificultatea schimbării treptelor de viteză; Zgomot atunci când se schimbă vitezele; Decuplarea din treapta de viteză selectată; Reacție întârziată a mașinii după schimbarea vitezei; Culoarea uleiului este maroniu închis. În cazul cutiilor manuale, schimbarea uleiului se efectuează mai rar decât în cazul cutiilor de viteză automate. Este bine de știut faptul că uleiul pentru cutia de viteze este mult mai gros decât cel pentru motor. Timas este un service auto multimarcă, autorizat, ce funcționează sub reglementările și legislația Registrului Auto Român (R.A.R.). Pentru a afla mai multe detalii despre schimbarea uleiului la cutiile manuale, a obține o ofertă personalizată sau a-ți face o programare, completează online formularul de mai jos sau apelează-ne la unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte. Te așteptăm!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare