Pentru servicii de incarcare freon auto, Timas te asteapta in 2 locatii din Bucuresti si Ilfov (Fundeni si Tunari). Fa-ti o programare chiar acum!

Incarcare freon auto

Ești în căutarea unui service profesionist pentru servicii de incarcare freon auto? Vino cu încredere la Timas! Echipa noastră de profesioniști are la dispoziție, în toate cele 2 locații din București și Ilfov, aparatură de ultimă generație, cu care execută orice tip de lucrare. De peste 27 de ani, satisfacția clienților noștri este pe primul loc!

Poți beneficia de serviciul de incarcare freon auto în oricare dintre locațiile noastre. Te așteptăm la următoarele adrese:

  • Pentru incarcare freon auto sector 2/încărcare freon Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru incarcare freon Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Te așteptăm pentru încărcare freon in Bucuresti sau Ilfov în cazul în care, la utilizarea sistemului de aer conditionat, nu se simte aerul suficient de rece prin gurile difuzoare de aer din habitaclu, sau îți pregătești mașina pentru sezonul cald sau rece.

Avantajele obținute în urma serviciului de încărcare freon:

  • Instalația de aer condiționat a mașinii va funcționa în condiții optime și la capacitate maximă;
  • Mirosul neplăcut din mașină va fi eliminat, iar aerul va fi curat;
  • Se identifică scurgerile sau pierderile de presiune, dacă acestea există;
  • Cantitatea de freon este reglată conform modelului autovehiculului tău.
  • Vă veți bucura de tot confortul necesar în interiorul mașinii

Toate procedurile serviciului de încărcare freon auto sunt efectuate cu echipamente performante și cu personal calificat.

Aveti mirosuri urâte în mașină? Nimic mai simplu, se poate face o igienizare cu ozon a interiorului masinii in toate cele 3 locații Timas și totul va fi ca nou. Ozonul distruge bacteriile si ciupercile de pe tubulatura sistemului de aer conditionat eliminandu-se astfel mirosurile urate din interiorul masinii

Dacă vrei să afli mai multe despre serviciile Timas de încărcare freon auto, completează acum formularul de pe site sau sună la numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte și fă-ți o programare!

Incarcare freon auto Ești în căutarea unui service profesionist pentru servicii de incarcare freon auto? Vino cu încredere la Timas! Echipa noastră de profesioniști are la dispoziție, în toate cele 2 locații din București și Ilfov, aparatură de ultimă generație, cu care execută orice tip de lucrare. De peste 27 de ani, satisfacția clienților noștri este pe primul loc! Poți beneficia de serviciul de incarcare freon auto în oricare dintre locațiile noastre. Te așteptăm la următoarele adrese: Pentru incarcare freon auto sector 2/încărcare freon Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru incarcare freon Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Te așteptăm pentru încărcare freon in Bucuresti sau Ilfov în cazul în care, la utilizarea sistemului de aer conditionat, nu se simte aerul suficient de rece prin gurile difuzoare de aer din habitaclu, sau îți pregătești mașina pentru sezonul cald sau rece. Avantajele obținute în urma serviciului de încărcare freon: Instalația de aer condiționat a mașinii va funcționa în condiții optime și la capacitate maximă; Mirosul neplăcut din mașină va fi eliminat, iar aerul va fi curat; Se identifică scurgerile sau pierderile de presiune, dacă acestea există; Cantitatea de freon este reglată conform modelului autovehiculului tău. Vă veți bucura de tot confortul necesar în interiorul mașinii Toate procedurile serviciului de încărcare freon auto sunt efectuate cu echipamente performante și cu personal calificat. Aveti mirosuri urâte în mașină? Nimic mai simplu, se poate face o igienizare cu ozon a interiorului masinii in toate cele 3 locații Timas și totul va fi ca nou. Ozonul distruge bacteriile si ciupercile de pe tubulatura sistemului de aer conditionat eliminandu-se astfel mirosurile urate din interiorul masinii Dacă vrei să afli mai multe despre serviciile Timas de încărcare freon auto, completează acum formularul de pe site sau sună la numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte și fă-ți o programare!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare