La Timas ai cele mai bune servicii de curatare, igienizare si reparatii aer conditionat auto. Specialisti cu experienta, orientati catre nevoile tale.

Service aer conditionat auto (curatare, igienizare, reparatii)

Ai nevoie de un service auto profesionist care să execute serviciul de igienizare aer conditionat auto? Echipa Timas te așteaptă cu o gamă completă de servicii, pentru tine și mașina ta. Alege una dintre cele trei locații din Fundeni sau Tunari:

  • Pentru service aer conditionat auto sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru service aer conditionat auto Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Prin serviciul de curatare aer conditionat auto, acesta va fi curățat de bacterii și alte impurități iar mirosurile neplăcute vor fi neutralizate. Pentru sănătatea ta și a pasagerilor, este esențială igienizarea frecventă a aerului condiționat. Pe lângă mirosurile neplăcute degajate, în timp, se pot agrava probleme respiratorii, cum ar fi bronșita, astmul sau chiar apariția unor alergii.

Pe lângă serviciul de igienizare aer conditionat auto, oferim și servicul de reparatii aer conditionat auto. Dacă ai orice problemă la sistemul de climatizare al mașinii, vino la Timas și noi o vom rezolva cu promptitudine și profesionalism!

Lucrările de reparații și igienizare aer conditionat auto sunt efectuate de către o echipă de specialisti calificați, cu ajutorul celor mai moderne echipamente.

Îți recomandăm să apelezi periodic la un service aer condiționat auto, pentru a evita din timp dezvoltarea bacteriilor și apariția mirosurilor neplăcute. Totuși, dacă nu reușești să faci această vizită atât de des, este necesar să o faci măcar o dată pe an, atunci când este indicat să verifici și buna funcționare a întregii instalații de AC.

Completează online formularul de pe site-ul nostru pentru a cere o ofertă personalizată pentru serviciul de curatare aer condiționat sau pentru a-ți face o programare în locația Timas preferată!

Service aer conditionat auto (curatare, igienizare, reparatii) Ai nevoie de un service auto profesionist care să execute serviciul de igienizare aer conditionat auto? Echipa Timas te așteaptă cu o gamă completă de servicii, pentru tine și mașina ta. Alege una dintre cele trei locații din Fundeni sau Tunari: Pentru service aer conditionat auto sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru service aer conditionat auto Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Prin serviciul de curatare aer conditionat auto, acesta va fi curățat de bacterii și alte impurități iar mirosurile neplăcute vor fi neutralizate. Pentru sănătatea ta și a pasagerilor, este esențială igienizarea frecventă a aerului condiționat. Pe lângă mirosurile neplăcute degajate, în timp, se pot agrava probleme respiratorii, cum ar fi bronșita, astmul sau chiar apariția unor alergii. Pe lângă serviciul de igienizare aer conditionat auto, oferim și servicul de reparatii aer conditionat auto. Dacă ai orice problemă la sistemul de climatizare al mașinii, vino la Timas și noi o vom rezolva cu promptitudine și profesionalism! Lucrările de reparații și igienizare aer conditionat auto sunt efectuate de către o echipă de specialisti calificați, cu ajutorul celor mai moderne echipamente. Îți recomandăm să apelezi periodic la un service aer condiționat auto, pentru a evita din timp dezvoltarea bacteriilor și apariția mirosurilor neplăcute. Totuși, dacă nu reușești să faci această vizită atât de des, este necesar să o faci măcar o dată pe an, atunci când este indicat să verifici și buna funcționare a întregii instalații de AC. Completează online formularul de pe site-ul nostru pentru a cere o ofertă personalizată pentru serviciul de curatare aer condiționat sau pentru a-ți face o programare în locația Timas preferată!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare