Pentru service aprindere, te asteptam in locatiile din Fundeni si Tunari. Servicii de cea mai buna calitate. Totul pentru satisfactia clientului!

Service aprindere

Dacă ai nevoie de ajutor pentru setarea sau reglarea sistemului de aprindere al autovehiculului tău, te așteptăm la Timas! Echipa noastră de mecanici calificați îți va oferi servicii personalizate, în funcție de nevoile autovehiculului tău. Vino într-una dintre cele 2 locații din Fundeni sau Tunari și profită de gama noastră de servicii complete.

  • Pentru service aprindere sector 2 Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru service aprindere auto Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Instalația de aprindere are rolul de a aprinde amestecul de carburant și aer, fiind specifică motoarelor cu aprindere prin scânteie. Autovehiculele moderne sunt dotate cu sisteme electronice de aprindere, controlate de calculatorul mașinii. Aceste sisteme cresc randamentul mașinii.

Pentru o funcționare eficientă a motorului este esențial un sistem de aprindere bine setat și reglat. Îți recomandăm verificarea periodică a stării sistemului de aprindere la un service auto autorizat, pentru evitarea problemelor la pornirea motorului sau chiar a defectării acestuia.

Semnele unui sistem de aprindere defect:

  • Motorul nu pornește;
  • Motorul se supraîncălzește;
  • Mers în gol instabil;
  • Motorul nu funcționează regulat la accelerare;
  • Pocnituri în tobă sau în galeria de evacuare;
  • Creșterea consumului de combustibil;

Pentru buna funcționare a autovehiculului, siguranța ta și a pasagerilor, îți recomandăm să apelezi periodic la serviciile unui service auto autorizat pentru inspecții și verificări, nu doar în situațiile de urgență.

Completează formularul de pe site sau apelează la unul dintre numerele de telefon corespunzătoare fiecărei locații și programează-te chiar astăzi!

Service aprindere Dacă ai nevoie de ajutor pentru setarea sau reglarea sistemului de aprindere al autovehiculului tău, te așteptăm la Timas! Echipa noastră de mecanici calificați îți va oferi servicii personalizate, în funcție de nevoile autovehiculului tău. Vino într-una dintre cele 2 locații din Fundeni sau Tunari și profită de gama noastră de servicii complete. Pentru service aprindere sector 2 Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru service aprindere auto Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Instalația de aprindere are rolul de a aprinde amestecul de carburant și aer, fiind specifică motoarelor cu aprindere prin scânteie. Autovehiculele moderne sunt dotate cu sisteme electronice de aprindere, controlate de calculatorul mașinii. Aceste sisteme cresc randamentul mașinii. Pentru o funcționare eficientă a motorului este esențial un sistem de aprindere bine setat și reglat. Îți recomandăm verificarea periodică a stării sistemului de aprindere la un service auto autorizat, pentru evitarea problemelor la pornirea motorului sau chiar a defectării acestuia. Semnele unui sistem de aprindere defect: Motorul nu pornește; Motorul se supraîncălzește; Mers în gol instabil; Motorul nu funcționează regulat la accelerare; Pocnituri în tobă sau în galeria de evacuare; Creșterea consumului de combustibil; Pentru buna funcționare a autovehiculului, siguranța ta și a pasagerilor, îți recomandăm să apelezi periodic la serviciile unui service auto autorizat pentru inspecții și verificări, nu doar în situațiile de urgență. Completează formularul de pe site sau apelează la unul dintre numerele de telefon corespunzătoare fiecărei locații și programează-te chiar astăzi!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare