Timas te asteapta in cele 2 locatii din Fundeni si Tunari pentru service, reconditionare si reparatii casete directie. Contacteaza-ne chiar acum!

Service, reconditionare si reparatii casete directie

Ești în căutarea unui service directie în București sau Ilfov? Cu Timas alături, problemele sunt ca și rezolvate! Oferim o gamă completă de servicii de cea mai înaltă calitate în toate cele 2 locații ale noastre din  Fundeni și Tunari. Alege zona în care îți este cel mai comod să ajungi și contactează-ne:

  • Pentru service, reconditionare si reparatii casete directie sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru service, reconditionare si reparatii casete directie Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Șoferii posesori de autovehicule de tip camion care au nevoie de service, reconditionare si reparatii casete directie sunt așteptați în locația Timas Tunari, dedicată acestora.

Sistemul de direcție al autovehiculului îndeplinește rolul de a transmite forța și direcția aplicată volanului către roți, caseta de direcție fiind responsabilă de transmiterea și amplificarea acestei forțe.

În cazul în care observi la autovehiculul tău scurgeri de lichid servodirecție sau sunete ca niște vâjâieli, este posibil să ai nevoie de reconditionarea casetei de directie.

Timas are o echipă de specialisti calificați, cu experiența necesară de a executa operațiunea de reparatii casete directie pentru orice model, la cel mai înalt grad de profesionalism. Toate atelierele noastre sunt dotate cu echipamente de ultimă generație, autorizate R.A.R. (Registrul Auto Român). 

Pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre de reconditionare casete directie, completează formularul de mai jos sau apelează la unul dintre numerele de telefon corespunzătoare fiecărei locații în parte. Programează-te chiar acum!

Service, reconditionare si reparatii casete directie Ești în căutarea unui service directie în București sau Ilfov? Cu Timas alături, problemele sunt ca și rezolvate! Oferim o gamă completă de servicii de cea mai înaltă calitate în toate cele 2 locații ale noastre din  Fundeni și Tunari. Alege zona în care îți este cel mai comod să ajungi și contactează-ne: Pentru service, reconditionare si reparatii casete directie sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru service, reconditionare si reparatii casete directie Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Șoferii posesori de autovehicule de tip camion care au nevoie de service, reconditionare si reparatii casete directie sunt așteptați în locația Timas Tunari, dedicată acestora. Sistemul de direcție al autovehiculului îndeplinește rolul de a transmite forța și direcția aplicată volanului către roți, caseta de direcție fiind responsabilă de transmiterea și amplificarea acestei forțe. În cazul în care observi la autovehiculul tău scurgeri de lichid servodirecție sau sunete ca niște vâjâieli, este posibil să ai nevoie de reconditionarea casetei de directie. Timas are o echipă de specialisti calificați, cu experiența necesară de a executa operațiunea de reparatii casete directie pentru orice model, la cel mai înalt grad de profesionalism. Toate atelierele noastre sunt dotate cu echipamente de ultimă generație, autorizate R.A.R. (Registrul Auto Român).  Pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre de reconditionare casete directie, completează formularul de mai jos sau apelează la unul dintre numerele de telefon corespunzătoare fiecărei locații în parte. Programează-te chiar acum!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare