Executam operatiuni de service evacuari auto si reparatii tobe esapament la cel mai inalt grad de profesionalism. Mecanici cu experienta. Contacteaza-ne acum

Service evacuari auto - reparatii tobe esapament

Întâmpini probleme la sistemul de evacuare? Apelează cu Încredere la Timas pentru service evacuari auto! Te așteptăm într-una dintre locațiile noastre din București și Ilfov, în funcție de zona care este cea mai accesibilă pentru tine.

  • Pentru service evacuari auto si reparatii tobe esapament sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru service evacuari auto si reparatii tobe esapament Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Posesorii de autovehicule de tip camion sunt așteptați în locația noastră dedicată acestora din Sos. de Centură, nr. 27, Tunari, jud. Ilfov.

Eșapamentele îndeplinesc rolul de a crește confortul în timpul rulării și de a reduce din zgomotul produs de gazele evacuate din motor. În cazul în care instalația de eșapament nu funcționează corect, autovehiculul nu va mai da maximul de randament și va afecta confortul șoferului, al pasagerilor și chiar al celorlalți participanți ai traficului.

Dacă observi unul dintre următoarele lucruri la mașina ta, îți recomandăm să apelezi la serviciile unui service evacuari auto profesionist:

  • Toba este spartă sau deteriorată;
  • Capacul tobei de eșapament este deteriorat;
  • Țeava tobei de eșapament este deteriorată;
  • Racordul flexibil prezintă deteriorări.

Dacă îți dorești să apelezi la un service evacuari auto, Timas este alegerea potrivită! Service-ul nostru multimarcă este autorizat R.A.R. . Încă din 1993 oferim o gamă completă de servicii, la cele mai înalte standarde de calitate. Echipa noastră de specialisti este calificată și execută lucrările de reparatii tobe esapament în ateliere ultramoderne.

Programează-te chiar acum sau cere o ofertă personalizată pentru service evacuari auto si reparatii tobe esapament completând formularul de pe site sau apelând la numărul de telefon corespunzător fiecărei locații.

Service evacuari auto - reparatii tobe esapament Întâmpini probleme la sistemul de evacuare? Apelează cu Încredere la Timas pentru service evacuari auto! Te așteptăm într-una dintre locațiile noastre din București și Ilfov, în funcție de zona care este cea mai accesibilă pentru tine. Pentru service evacuari auto si reparatii tobe esapament sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru service evacuari auto si reparatii tobe esapament Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Posesorii de autovehicule de tip camion sunt așteptați în locația noastră dedicată acestora din Sos. de Centură, nr. 27, Tunari, jud. Ilfov. Eșapamentele îndeplinesc rolul de a crește confortul în timpul rulării și de a reduce din zgomotul produs de gazele evacuate din motor. În cazul în care instalația de eșapament nu funcționează corect, autovehiculul nu va mai da maximul de randament și va afecta confortul șoferului, al pasagerilor și chiar al celorlalți participanți ai traficului. Dacă observi unul dintre următoarele lucruri la mașina ta, îți recomandăm să apelezi la serviciile unui service evacuari auto profesionist: Toba este spartă sau deteriorată; Capacul tobei de eșapament este deteriorat; Țeava tobei de eșapament este deteriorată; Racordul flexibil prezintă deteriorări. Dacă îți dorești să apelezi la un service evacuari auto, Timas este alegerea potrivită! Service-ul nostru multimarcă este autorizat R.A.R. . Încă din 1993 oferim o gamă completă de servicii, la cele mai înalte standarde de calitate. Echipa noastră de specialisti este calificată și execută lucrările de reparatii tobe esapament în ateliere ultramoderne. Programează-te chiar acum sau cere o ofertă personalizată pentru service evacuari auto si reparatii tobe esapament completând formularul de pe site sau apelând la numărul de telefon corespunzător fiecărei locații.

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare