Ai nevoie de ajutor cu schimbarea uleiului cutiei automate? Timas este mereu alaturi de tine! 2 locatii in Bucuresti si Ilfov. Fa-ti acum o programare!

Schimbare ulei cutie automata

Ai nevoie de ajutor cu schimbarea uleiului pentru cutia automata? Echipa Timas este pregătită să îți rezolve problema! Oferim promptitudine și profesionalism de peste 27 de ani, pentru o gamă largă de servicii auto. Te așteptăm într-una dintre cele trei locații Timas din Fundeni sau Tunari, în funcție de zona care este cea mai accesibilă pentru tine:

  • Pentru schimbare ulei cutie automata sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru schimbare ulei cutie automata Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Așa cum motorului unui autovehicul îi este necesar un lubrifiant pentru a evita degradarea componentelor acestuia, și cutia de viteze are nevoie de ulei de transmisie.

Din cauza conditiilor de exploatare, a numarului de ore de functionare si a numarului de km parcursi uleiul din cutia de viteza automata isi pierde din proprietati. De aceea, este recomandat ca schimbarea acestuia să se efectueze periodic. Intervalul de timp depinde de mai mulți factori precum numărul de kilometri parcurși, stilul de condus sau uzura mașinii. Este recomandat ca lichidul cutiei de viteze să fie înlocuit la intervale recomandate de către producătorul autovehiculului tău.

Unii recurg la schimbarea uleiului la cutia de viteza automata doar prin cadere pe la busonul de la baie si in acest fel schimba 20-30% din ulei, lucru total gresit si care nu prelungeste cu nimic durata de viata a cutiei de viteza automata.

In service-ul Timas, schimbul de ulei la cutia de viteza automata se face cu echipamente specifice de ultima generatie, care permit spalarea componentelor cutiei de viteze, schimbarea uleiului la o temperatura controlata, controlul cantitatii de ulei vechi scos din cutie si a cantitatii de ulei nou introdus, aerisirea automata a circuitelor.

Pentru mai multe detalii despre serviciul Timas de schimbare ulei cutie automata, oferte personalizate sau programări, completează formularul afișat mai jos sau contactează-ne la unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte. Te așteptăm!

Schimbare ulei cutie automata Ai nevoie de ajutor cu schimbarea uleiului pentru cutia automata? Echipa Timas este pregătită să îți rezolve problema! Oferim promptitudine și profesionalism de peste 27 de ani, pentru o gamă largă de servicii auto. Te așteptăm într-una dintre cele trei locații Timas din Fundeni sau Tunari, în funcție de zona care este cea mai accesibilă pentru tine: Pentru schimbare ulei cutie automata sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru schimbare ulei cutie automata Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Așa cum motorului unui autovehicul îi este necesar un lubrifiant pentru a evita degradarea componentelor acestuia, și cutia de viteze are nevoie de ulei de transmisie. Din cauza conditiilor de exploatare, a numarului de ore de functionare si a numarului de km parcursi uleiul din cutia de viteza automata isi pierde din proprietati. De aceea, este recomandat ca schimbarea acestuia să se efectueze periodic. Intervalul de timp depinde de mai mulți factori precum numărul de kilometri parcurși, stilul de condus sau uzura mașinii. Este recomandat ca lichidul cutiei de viteze să fie înlocuit la intervale recomandate de către producătorul autovehiculului tău. Unii recurg la schimbarea uleiului la cutia de viteza automata doar prin cadere pe la busonul de la baie si in acest fel schimba 20-30% din ulei, lucru total gresit si care nu prelungeste cu nimic durata de viata a cutiei de viteza automata. In service-ul Timas, schimbul de ulei la cutia de viteza automata se face cu echipamente specifice de ultima generatie, care permit spalarea componentelor cutiei de viteze, schimbarea uleiului la o temperatura controlata, controlul cantitatii de ulei vechi scos din cutie si a cantitatii de ulei nou introdus, aerisirea automata a circuitelor. Pentru mai multe detalii despre serviciul Timas de schimbare ulei cutie automata, oferte personalizate sau programări, completează formularul afișat mai jos sau contactează-ne la unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte. Te așteptăm!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare