La Timas ai parte de servicii de mecanica auto de cea mai buna calitate. Echipa de mecanici cu experienta, orientati catre nevoile tale. Contacteaza-ne acum!

Servicii mecanica auto Bucuresti și Ilfov

Rețeaua de service-uri auto Timas îți stă la dispoziție cu servicii de mecanica auto pentru autoturisme, autoutilitare si autocamioane în cele 2 locații din București și Ilfov.

În cadrul service-urilor auto Timas din Bucuresti și Ilfov, poți beneficia de următoarele servicii de mecanica auto:

  • lucrări de constatare, întreținere periodică și reparații generale pentru autoturisme, autoutilitare și camioane;
  • diagnoză computerizată a sistemelor de management ale autovehiculului;
  • întreținere și reparații complexe ale motoarelor, sistemului de rulare și frânare, sistemului de suspensii, articulații, axe de tracțiune, cutii de viteze, diferențiale, instalații electrice, electromotoare, alternatoare, baterii, sisteme de injecție, etc.;
  • verificarea și reglarea geometriei roților;
  • diagnosticarea sistemelor de aer condiționat, igienizarea și completare cu freon;
  • asigurarea rapidă a pieselor de schimb necesare lucrărilor de service;
  • verificarea parametrilor finali ai autovehiculelor după reparație pe standul de ITP și tipărirea acestora;
  • servicii de înlocuire anvelope, echilibrare roți și vulcanizare.

În cazul în care observi că mașina ta are probleme, pentru siguranța ta și buna funcționare a autovehiculului tău, nu amâna și fă-ți o programare la un service auto profesionist.

Pentru evitarea oricăror neplăceri, specialiștii noștri îți stau la dispoziție în toate locațiile Timas cu dotări de ultimă oră din punct de vedere al tehnologiilor.

Consultă mai jos lista completă de servicii mecanica auto.

Pentru a obține mai multe detalii despre serviciile de mecanica auto, reparatii auto, sau reparatii camioan, precum și pentru obținerea unui preț personalizat în funcție de nevoile tale, te rugăm să ne contactezi folosind formularul de mai jos sau numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte.

Servicii mecanica auto Bucuresti și Ilfov Rețeaua de service-uri auto Timas îți stă la dispoziție cu servicii de mecanica auto pentru autoturisme, autoutilitare si autocamioane în cele 2 locații din București și Ilfov. În cadrul service-urilor auto Timas din Bucuresti și Ilfov, poți beneficia de următoarele servicii de mecanica auto: lucrări de constatare, întreținere periodică și reparații generale pentru autoturisme, autoutilitare și camioane; diagnoză computerizată a sistemelor de management ale autovehiculului; întreținere și reparații complexe ale motoarelor, sistemului de rulare și frânare, sistemului de suspensii, articulații, axe de tracțiune, cutii de viteze, diferențiale, instalații electrice, electromotoare, alternatoare, baterii, sisteme de injecție, etc.; verificarea și reglarea geometriei roților; diagnosticarea sistemelor de aer condiționat, igienizarea și completare cu freon; asigurarea rapidă a pieselor de schimb necesare lucrărilor de service; verificarea parametrilor finali ai autovehiculelor după reparație pe standul de ITP și tipărirea acestora; servicii de înlocuire anvelope, echilibrare roți și vulcanizare. În cazul în care observi că mașina ta are probleme, pentru siguranța ta și buna funcționare a autovehiculului tău, nu amâna și fă-ți o programare la un service auto profesionist. Pentru evitarea oricăror neplăceri, specialiștii noștri îți stau la dispoziție în toate locațiile Timas cu dotări de ultimă oră din punct de vedere al tehnologiilor. Consultă mai jos lista completă de servicii mecanica auto. Pentru a obține mai multe detalii despre serviciile de mecanica auto, reparatii auto, sau reparatii camioan, precum și pentru obținerea unui preț personalizat în funcție de nevoile tale, te rugăm să ne contactezi folosind formularul de mai jos sau numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte.  

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare