La Timas gasesti cele mai bune servicii pentru climatizare auto. Peste 27 de ani experienta. Contacteaza-ne chiar acum pentru o programare!

Service climatizare auto

Apelează cu încredere la Timas pentru service climatizare auto în Bucuresti sau Ilfov! Oferim servicii complete, de cea mai înaltă calitate, de peste 27 de ani. Specialiștii noștri calificați au o experiență vastă în rezolvarea tuturor tipurilor de operațiuni, de la cele mai simple, la cele mai complexe. În funcție de zona ta preferată, te așteptăm într-una dintre cele 2 locații Timas din Fundeni sau Tunari:

 • Pentru service climatizare auto sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
 • Pentru service climatizare auto Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Echipa noastră te va ajuta cu toate operațiunile de service climatizare auto, printre care:

 • Verificarea instalației de climatizare auto;
 • Spălarea ți curățarea instalației de climatizare;
 • Repararea instalației de climatizare;
 • Înlocuirea instalației de climatizare;
 • Încărcarea instalației cu refrigerant, inclusiv freon de tip nou R 1234YF
 • Înlocuirea filtrelor uzate.
 • Dezinfectare cu ozon si igienizare habitaclu

Principalele motive pentru care instalația de climatizare a mașinii tale nu mai poate funcționa corespunzător și este recomandat să faci o vizită la un service climatizare auto:

 • Automobilul nu mai are freon în instalație ;
 • Radiatorul AC este fisurat;
 • Compresorul AC este uzat sau defect;
 • Conducte sparte sau fisurate;
 • Senzorul de temperatură este defect.

Pentru o bună funcționare a autovehiculului tău, este recomandat să apelezi la un service climatizare auto profesionist pentru verificări periodice, o dată la 1 an, maximum 2 ani.

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre sau pentru oferte personalizate, contactează-ne completând formularul de mai jos, sau apelând la numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte. Fă-ți o programare chiar acum!

Service climatizare auto Apelează cu încredere la Timas pentru service climatizare auto în Bucuresti sau Ilfov! Oferim servicii complete, de cea mai înaltă calitate, de peste 27 de ani. Specialiștii noștri calificați au o experiență vastă în rezolvarea tuturor tipurilor de operațiuni, de la cele mai simple, la cele mai complexe. În funcție de zona ta preferată, te așteptăm într-una dintre cele 2 locații Timas din Fundeni sau Tunari: Pentru service climatizare auto sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru service climatizare auto Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Echipa noastră te va ajuta cu toate operațiunile de service climatizare auto, printre care: Verificarea instalației de climatizare auto; Spălarea ți curățarea instalației de climatizare; Repararea instalației de climatizare; Înlocuirea instalației de climatizare; Încărcarea instalației cu refrigerant, inclusiv freon de tip nou R 1234YF Înlocuirea filtrelor uzate. Dezinfectare cu ozon si igienizare habitaclu Principalele motive pentru care instalația de climatizare a mașinii tale nu mai poate funcționa corespunzător și este recomandat să faci o vizită la un service climatizare auto: Automobilul nu mai are freon în instalație ; Radiatorul AC este fisurat; Compresorul AC este uzat sau defect; Conducte sparte sau fisurate; Senzorul de temperatură este defect. Pentru o bună funcționare a autovehiculului tău, este recomandat să apelezi la un service climatizare auto profesionist pentru verificări periodice, o dată la 1 an, maximum 2 ani. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre sau pentru oferte personalizate, contactează-ne completând formularul de mai jos, sau apelând la numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte. Fă-ți o programare chiar acum!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare