Service auto Bucuresti si Ilfov

Cauti un service auto in Bucuresti sau Ilfov? Echipa de specialisti cu experienta. Contacteaza-ne acum!

Slide

Service Auto Bucuresti - Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania Service auto: Autoturisme si Autoutilitare Program
  • Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
  • Sambata: 09:00 - 13:00
  • Duminica: Inchis
RAR
DNV
Slide

Service Auto Bucuresti - Ilfov - Pipera - Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov Service auto: Autoturisme, Autoutilitare si Camioane Program
  • Luni-Vineri: 08:00 - 16:30
  • Sambata: 08:00 - 13:00
  • Duminica: Inchis
RAR
DNV

Ai nevoie de un service auto în Bucuresti sau Ilfov pentru a rezolva nevoile mașinii tale? Ești în căutarea unei stații ITP? Apelează cu cu incredere la personalul nostru calificat și cu experiență, care este mereu alături de tine!

De peste 27 de ani oferim promptitudine și profesionalism. Vino într-una dintre cele 3 locații din Militari, Fundeni sau Tunari, dotate cu echipament ultramodern.

La Timas, service auto în Bucuresti și Ilfov, oferim o gamă completă de servicii, precum: mecanică auto, electronică și electrică auto, verificare ITP pentru autoturisme, autoutilitare și camioane, vânzare, instalare și verificare tahograf, montaj și verificare limitator de viteză, sisteme de incalzire auto, sisteme de racire auto, vopsitorie, tinichigerie, vulcanizare, schimb ulei motor, schimb ulei cutii de viteza manuale si automate.

În cadrul service-urilor auto Timas, toate tipurile de verificări ITP sunt efectuate sub autorizarea Registrului Auto Român (R.A.R.), conform legislației în vigoare.

Pentru siguranța ta și o durată de “viață” mai mare a autovehiculului tău, îți recomandăm să efectuezi vizite periodice la un service auto autorizat, ori de câte ori este necesar, nu doar în situațiile urgente.

Pentru servicii de verificare ITP sau service auto în Bucuresti, te așteptăm în locația Fundeni (sector 2). Pentru stație ITP sau service auto Ilfov, te așteptăm în locația Timas din Tunari. Posesorii de autovehicule de tip camion sunt așteptați în locația Timas Tunari (Șoseaua de Centură, nr. 27, jud. Ilfov).

Dacă ești în căutarea unui service auto în Bucuresti sau Ilfov, te așteptăm! Contactează-ne online, folosind formularul de pe site, sau apelează unul dintre numerele de telefon corespunzătoare fiecărei locații pentru a te programa sau a obține o ofertă personalizată, în funcție de nevoile tale.

Ai nevoie de un service auto în Bucuresti sau Ilfov pentru a rezolva nevoile mașinii tale? Ești în căutarea unei stații ITP? Apelează cu cu incredere la personalul nostru calificat și cu experiență, care este mereu alături de tine! De peste 27 de ani oferim promptitudine și profesionalism. Vino într-una dintre cele 3 locații din Militari, Fundeni sau Tunari, dotate cu echipament ultramodern. La Timas, service auto în Bucuresti și Ilfov, oferim o gamă completă de servicii, precum: mecanică auto, electronică și electrică auto, verificare ITP pentru autoturisme, autoutilitare și camioane, vânzare, instalare și verificare tahograf, montaj și verificare limitator de viteză, sisteme de incalzire auto, sisteme de racire auto, vopsitorie, tinichigerie, vulcanizare, schimb ulei motor, schimb ulei cutii de viteza manuale si automate. În cadrul service-urilor auto Timas, toate tipurile de verificări ITP sunt efectuate sub autorizarea Registrului Auto Român (R.A.R.), conform legislației în vigoare. Pentru siguranța ta și o durată de “viață” mai mare a autovehiculului tău, îți recomandăm să efectuezi vizite periodice la un service auto autorizat, ori de câte ori este necesar, nu doar în situațiile urgente. Pentru servicii de verificare ITP sau service auto în Bucuresti, te așteptăm în locația Fundeni (sector 2). Pentru stație ITP sau service auto Ilfov, te așteptăm în locația Timas din Tunari. Posesorii de autovehicule de tip camion sunt așteptați în locația Timas Tunari (Șoseaua de Centură, nr. 27, jud. Ilfov). Dacă ești în căutarea unui service auto în Bucuresti sau Ilfov, te așteptăm! Contactează-ne online, folosind formularul de pe site, sau apelează unul dintre numerele de telefon corespunzătoare fiecărei locații pentru a te programa sau a obține o ofertă personalizată, în funcție de nevoile tale.
Tahograf

In service-urile auto Timas din Bucuresti si Ilfov puteti beneficia de servicii de vanzare, montare si instalare de tahografe analogice si digitale.

Limitatoare de viteza

Societatea noastra este autorizata de R.A.R sa efectueze lucrari de montaj si verificare a limitatoarelor de viteza si sa verifice viteza setata autovehiculelor

Statie ITP Autoturisme, Autoutilitare si Camioane

Lucrarile de tip ITP se efectueaza pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie. Toate aceste tipuri de verificari se efectueaza sub asistenta si autorizarea Registrului Auto Roman

Mecanica Auto

Reteaua de service-uri auto Timas va sta la dispozitie cu servicii multimarca de reparatie si mentenanta de autoturisme si autocamioane, in cele 3 locatii din Bucuresti si Ilfov.

Vopsitorie

Laboratorul propriu de vopsele, calitatea materialelor folosite precum si inalta calificare a specialistilor nostrii sunt atuuri care ne recomanda clientilor nostri, calitatea lucrarilor si satisfactia clientilor fiind principala noastra preocupare.

Electronica si electrica auto

Personalul service-urilor auto Timas din Bucuresti si Tunari este unul cu o inalta calificare in domeniu. Acesta opereaza cu echipamente profesionale, de calitate superioara si de ultima generatie completate de programe software actualizate permanent

Geometrie roti

Specialistii nostri va stau la dipozitie cu o datare de ultima ora din punct de vedere al tehnologiilor pentru masurarea geometriei rotilor dar si cu cu bogata experienta acumulata in activitatea de zi cu zi

Vulcanizare

In service-urile auto Timas din Bucuresti si Tunari, puteti beneficia de servicii de vulcanizare profesionale, realizate de specialisti calificati si cu experienta.

Fa o programare