Service auto Bucuresti si Ilfov

Cauti un service auto in Bucuresti sau Ilfov? Avem 3 locatii in Militari, Fundeni si Tunari. Echipa de specialisti cu experienta. Contacteaza-ne acum!

Servicii Service Auto - Bucuresti Service Auto Bucuresti - Iuliu Maniu

CHECKSTAR - MAGNETI MARELLI - Timas Bld. Iuliu Maniu , nr 444, sector 6, Bucuresti Service auto: Autoturisme si Autoutilitare Program
 • Luni-Vineri: 08:30 - 17:00
 • Sambata: 08:30 - 13:00
 • Duminica: Inchis

Servicii Service Auto - Bucuresti Service Auto Bucuresti - Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania Service auto: Autoturisme si Autoutilitare Program
 • Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
 • Sambata: 09:00 - 13:00
 • Duminica: Inchis

Servicii Service Auto - Bucuresti Service Auto Bucuresti - Ilfov - Pipera - Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov Service auto: Autoturisme, Autoutilitare si Camioane Program
 • Luni-Vineri: 08:00 - 16:30
 • Sambata: 08:00 - 13:00
 • Duminica: Inchis

Descriere

Ai nevoie de un service auto în Bucuresti sau Ilfov pentru a rezolva nevoile mașinii tale? Ești în căutarea unei stații ITP? Apelează cu cu incredere la personalul nostru calificat și cu experiență, care este mereu alături de tine!

De peste 27 de ani oferim promptitudine și profesionalism. Vino într-una dintre cele 3 locații din Militari, Fundeni sau Tunari, dotate cu echipament ultramodern.

La Timas, service auto în Bucuresti și Ilfov, oferim o gamă completă de servicii, precum: mecanică auto, electronică și electrică auto, verificare ITP pentru autoturisme, autoutilitare și camioane, vânzare, instalare și verificare tahograf, montaj și verificare limitator de viteză, sisteme de incalzire auto, sisteme de racire auto, vopsitorie, tinichigerie, vulcanizare, schimb ulei motor, schimb ulei cutii de viteza manuale si automate.

În cadrul service-urilor auto Timas, toate tipurile de verificări ITP sunt efectuate sub autorizarea Registrului Auto Român (R.A.R.), conform legislației în vigoare.

Timas este primul service auto din Bucuresti care este membru al rețelei Checkstar - Magneti Marelli. Aceasta este o rețea exclusivă, cu 4000 de ateliere membre, calificate la nivel mondial, unde calitatea, promptitudinea, solicitudinea și seriozitatea sunt prioritare. Încă din anul 1993, facem totul pentru satisfacția tuturor clienților noștri!

Pentru siguranța ta și o durată de “viață” mai mare a autovehiculului tău, îți recomandăm să efectuezi vizite periodice la un service auto autorizat, ori de câte ori este necesar, nu doar în situațiile urgente.

Pentru servicii de verificare ITP sau service auto în Bucuresti, te așteptăm în locațiile Timas din Militari (sector 6) și Fundeni (sector 2). Pentru stație ITP sau service auto Ilfov, te așteptăm în locația Timas din Tunari. Posesorii de autovehicule de tip camion sunt așteptați în locația Timas Tunari (Șoseaua de Centură, nr. 27, jud. Ilfov).

Dacă ești în căutarea unui service auto în Bucuresti sau Ilfov, te așteptăm! Contactează-ne online, folosind formularul de pe site, sau apelează unul dintre numerele de telefon corespunzătoare fiecărei locații pentru a te programa sau a obține o ofertă personalizată, în funcție de nevoile tale.

Ai nevoie de un service auto în Bucuresti sau Ilfov pentru a rezolva nevoile mașinii tale? Ești în căutarea unei stații ITP? Apelează cu cu incredere la personalul nostru calificat și cu experiență, care este mereu alături de tine! De peste 27 de ani oferim promptitudine și profesionalism. Vino într-una dintre cele 3 locații din Militari, Fundeni sau Tunari, dotate cu echipament ultramodern. La Timas, service auto în Bucuresti și Ilfov, oferim o gamă completă de servicii, precum: mecanică auto, electronică și electrică auto, verificare ITP pentru autoturisme, autoutilitare și camioane, vânzare, instalare și verificare tahograf, montaj și verificare limitator de viteză, sisteme de incalzire auto, sisteme de racire auto, vopsitorie, tinichigerie, vulcanizare, schimb ulei motor, schimb ulei cutii de viteza manuale si automate. În cadrul service-urilor auto Timas, toate tipurile de verificări ITP sunt efectuate sub autorizarea Registrului Auto Român (R.A.R.), conform legislației în vigoare. Timas este primul service auto din Bucuresti care este membru al rețelei Checkstar - Magneti Marelli. Aceasta este o rețea exclusivă, cu 4000 de ateliere membre, calificate la nivel mondial, unde calitatea, promptitudinea, solicitudinea și seriozitatea sunt prioritare. Încă din anul 1993, facem totul pentru satisfacția tuturor clienților noștri! Pentru siguranța ta și o durată de “viață” mai mare a autovehiculului tău, îți recomandăm să efectuezi vizite periodice la un service auto autorizat, ori de câte ori este necesar, nu doar în situațiile urgente. Pentru servicii de verificare ITP sau service auto în Bucuresti, te așteptăm în locațiile Timas din Militari (sector 6) și Fundeni (sector 2). Pentru stație ITP sau service auto Ilfov, te așteptăm în locația Timas din Tunari. Posesorii de autovehicule de tip camion sunt așteptați în locația Timas Tunari (Șoseaua de Centură, nr. 27, jud. Ilfov). Dacă ești în căutarea unui service auto în Bucuresti sau Ilfov, te așteptăm! Contactează-ne online, folosind formularul de pe site, sau apelează unul dintre numerele de telefon corespunzătoare fiecărei locații pentru a te programa sau a obține o ofertă personalizată, în funcție de nevoile tale.
 • Statie ITP Autoturisme, Autoutilitare si Camioane

  Lucrarile de tip ITP se efectueaza pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie. Toate aceste tipuri de verificari se efectueaza sub asistenta si autorizarea Registrului Auto Roman
 • Mecanica Auto

  Reteaua de service-uri auto Timas va sta la dispozitie cu servicii multimarca de reparatie si mentenanta de autoturisme si autocamioane, in cele 3 locatii din Bucuresti si Ilfov.
 • Tinichigerie

  Toate reparatiile care au ca obiect structura metalica a masinii, se desfasoara intr-un spatiu foarte bine amenajat si utilat cu aparatura de ultima generatie dedicata special serviciilor de tinichigerie.
 • Vopsitorie

  Laboratorul propriu de vopsele, calitatea materialelor folosite precum si inalta calificare a specialistilor nostrii sunt atuuri care ne recomanda clientilor nostri, calitatea lucrarilor si satisfactia clientilor fiind principala noastra preocupare.
 • Electronica si electrica auto

  Personalul service-urilor auto Timas din Bucuresti si Tunari este unul cu o inalta calificare in domeniu. Acesta opereaza cu echipamente profesionale, de calitate superioara si de ultima generatie completate de programe software actualizate permanent
 • Vulcanizare

  In service-urile auto Timas din Bucuresti si Tunari, puteti beneficia de servicii de vulcanizare profesionale, realizate de specialisti calificati si cu experienta.

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Iuliu Maniu

CHECKSTAR - MAGNETI MARELLI - Timas Bld. Iuliu Maniu , nr 444, sector 6, Bucuresti

Tel: + 40 744 709 537

Tel: + 40 (0)31 - 437 21 62

Tel: + 40 (0)31 - 437 21 63

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis