Ai nevoie de ajutor cu schimbarea uleiului pentru masina ta? Vino intr-una dintre cele 2 locatii Timas! Peste 27 de ani experienta. Fa-ti acum o programare!

Schimbare ulei

Ești în căutarea unui serviciu de schimbare ulei pentru autovehiculul tău? Vino cu încredere într-una dintre cele 2 locații Timas din Fundeni sau Tunari! Personalul nostru calificat îți va veni în ajutor în funcție de nevoile pe care le ai!

Schimbarea uleiurilor reprezintă una dintre cele mai importante operațiuni de întreținere a autovehiculelor. Această operațiune este esențială pentru o bună funcționare pe termen lung a motorului și a cutiei de viteze a mașinii tale. De aceea, este esențial să știi, pentru mașina ta, care este intervalul de timp la care ar trebui să faci schimbarea uleiului. Acest interval este determinat în funcție de recomandările producătorului autovehiculului tău sau în funcție de regimul de utilizare.

În cadrul service-urilor auto Timas din Bucuresti și Ilfov, poți beneficia de următoarele servicii de schimbare ulei:

  • schimbare ulei cutie automată
  • schimbare ulei cutie manuală
  • schimbare ulei motor

Care este rolul uleiului? Acesta lubrifiază componentele interne, oferă protecție împotriva uzurii, întreține garniturile și are capacitate de răcire. În cazul cutiei de viteze, este necesară o operațiune de schimbare ulei la intervalele de timp recomandate de producătorul mașinii. Apelați la unul din service-urile noastre pentru a afla această informație.

Chiar daca la prima vedere nu este una complicată, operațiunea de schimbare ulei trebuie facută de profesioniști pentru evitarea oricăror surprize neplăcute. Schimbul de ulei la cutii de viteză automate trebuie făcut cu ajutorul unor echipamente speciale care permit inclusiv spălarea cutiei înainte de umplerea cu ulei nou.

În cazul în care observi că mașina ta nu funcționează corespunzător, pentru siguranța ta și buna funcționare a acesteia, fă-ți o programare la un service auto profesionist. Pentru evitarea oricăror neplăceri, echipa de specialiști Timas îți stă la dispoziție în toate locațiile, cu echipament de ultimă generație și dotări ultramoderne.

Pentru a obține mai multe detalii despre serviciile de schimbare ulei oferite, precum și pentru obținerea unui preț personalizat în funcție de nevoile tale, te rugăm să ne contactezi folosind formularul de mai jos sau numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte.

Schimbare ulei Ești în căutarea unui serviciu de schimbare ulei pentru autovehiculul tău? Vino cu încredere într-una dintre cele 2 locații Timas din Fundeni sau Tunari! Personalul nostru calificat îți va veni în ajutor în funcție de nevoile pe care le ai! Schimbarea uleiurilor reprezintă una dintre cele mai importante operațiuni de întreținere a autovehiculelor. Această operațiune este esențială pentru o bună funcționare pe termen lung a motorului și a cutiei de viteze a mașinii tale. De aceea, este esențial să știi, pentru mașina ta, care este intervalul de timp la care ar trebui să faci schimbarea uleiului. Acest interval este determinat în funcție de recomandările producătorului autovehiculului tău sau în funcție de regimul de utilizare. În cadrul service-urilor auto Timas din Bucuresti și Ilfov, poți beneficia de următoarele servicii de schimbare ulei: schimbare ulei cutie automată schimbare ulei cutie manuală schimbare ulei motor Care este rolul uleiului? Acesta lubrifiază componentele interne, oferă protecție împotriva uzurii, întreține garniturile și are capacitate de răcire. În cazul cutiei de viteze, este necesară o operațiune de schimbare ulei la intervalele de timp recomandate de producătorul mașinii. Apelați la unul din service-urile noastre pentru a afla această informație. Chiar daca la prima vedere nu este una complicată, operațiunea de schimbare ulei trebuie facută de profesioniști pentru evitarea oricăror surprize neplăcute. Schimbul de ulei la cutii de viteză automate trebuie făcut cu ajutorul unor echipamente speciale care permit inclusiv spălarea cutiei înainte de umplerea cu ulei nou. În cazul în care observi că mașina ta nu funcționează corespunzător, pentru siguranța ta și buna funcționare a acesteia, fă-ți o programare la un service auto profesionist. Pentru evitarea oricăror neplăceri, echipa de specialiști Timas îți stă la dispoziție în toate locațiile, cu echipament de ultimă generație și dotări ultramoderne. Pentru a obține mai multe detalii despre serviciile de schimbare ulei oferite, precum și pentru obținerea unui preț personalizat în funcție de nevoile tale, te rugăm să ne contactezi folosind formularul de mai jos sau numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte.

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare