Ai nevoie de un service pentru echilibrare roti? La Timas gasesti personal calificat in cele 3 locatii din Militari, Fundeni si Tunari. Programeaza-te acum!

Echilibrare roti

Cauți un service auto profesionist pentru a efectua echilibrarea rotilor mașinii tale? Vino cu încredere la Timas! În funcție de zona pe care o preferi, te așteptăm într-una dintre locațiile noastre din Fundeni sau Tunari:

  • Pentru echilibrare roti sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru echilibrare roti Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

În situația în care vreuna dintre roțile autovehiculului tău nu este în echilibru, poți sesiza vibrații neplăcute la anumite viteze. Din acest motiv, atunci când sunt schimbate anvelopele unei mașini, se realizează și operațiunea de echilibrare roti.

Pentru o bună funcționare a mașinii tale, echilibrarea rotilor este esențială. Dacă nu este efectuată la timp, aceasta poate duce la degradarea și uzura prematură a anvelopelor sau a altor componente de direcție.

Când trebuie să apelezi la un service pentru echilibrare roti?

  • Dacă simți vibrații în volan;
  • După ce ai înlocuit anvelopele;
  • După ce ai reparat o anvelopă;
  • Dacă ai depistat o uzură anormală.

În cazul în care la anumite viteze simți vibrații în volan, te sfătuim să faci o verificare a roților din față. Pentru vibrații în scaunul șoferului, verifică și echilibrează roțile din spate.

Operațiunea de echilibrare roti este executată cu aparatură ultramodernă și constă în dispunerea în anumite puncte precise a unor greutăți din plumb.

Timas este un service auto multimarcă, cu experiență de peste 27 ani pe piață. Echipa noastră este formată din mecanici calificați, cu o experiență vastă în domeniu, ce pune nevoile tuturor clienților care ne trec pragul pe primul loc.

Pentru mai multe detalii despre cum te putem ajuta, obținerea unei oferte personalizate sau programări, contactează-ne chiar acum! Completează formularul online de mai jos sau apelează la unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte. Te așteptăm!

Echilibrare roti Cauți un service auto profesionist pentru a efectua echilibrarea rotilor mașinii tale? Vino cu încredere la Timas! În funcție de zona pe care o preferi, te așteptăm într-una dintre locațiile noastre din Fundeni sau Tunari: Pentru echilibrare roti sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru echilibrare roti Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. În situația în care vreuna dintre roțile autovehiculului tău nu este în echilibru, poți sesiza vibrații neplăcute la anumite viteze. Din acest motiv, atunci când sunt schimbate anvelopele unei mașini, se realizează și operațiunea de echilibrare roti. Pentru o bună funcționare a mașinii tale, echilibrarea rotilor este esențială. Dacă nu este efectuată la timp, aceasta poate duce la degradarea și uzura prematură a anvelopelor sau a altor componente de direcție. Când trebuie să apelezi la un service pentru echilibrare roti? Dacă simți vibrații în volan; După ce ai înlocuit anvelopele; După ce ai reparat o anvelopă; Dacă ai depistat o uzură anormală. În cazul în care la anumite viteze simți vibrații în volan, te sfătuim să faci o verificare a roților din față. Pentru vibrații în scaunul șoferului, verifică și echilibrează roțile din spate. Operațiunea de echilibrare roti este executată cu aparatură ultramodernă și constă în dispunerea în anumite puncte precise a unor greutăți din plumb. Timas este un service auto multimarcă, cu experiență de peste 27 ani pe piață. Echipa noastră este formată din mecanici calificați, cu o experiență vastă în domeniu, ce pune nevoile tuturor clienților care ne trec pragul pe primul loc. Pentru mai multe detalii despre cum te putem ajuta, obținerea unei oferte personalizate sau programări, contactează-ne chiar acum! Completează formularul online de mai jos sau apelează la unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte. Te așteptăm!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare