Ai nevoie de servicii de montaj si verificare limitatoare de viteza? Timas este mereu alaturi de tine! Oferim servicii de cea mai buna calitate. Programeaza-te!

Limitatoare de viteza

Servicii montaj și verificare limitator de viteza

Te așteptăm în locația noastră din Șoseaua de Centură nr. 27, Tunari, pentru servicii montaj și verificare limitator de viteza. De peste 27 de ani punem satisfacția clienților noștri pe primul loc. Echipa noastră de specialiști este gata să rezolve nevoile tale și ale mașinii pe care o conduci, oferind promptitudine și profesionalism.

Societatea noastra este autorizată de către Registru Auto Român (R.A.R) pentru a efectua următoarele lucrări:

  • montaj și verificare a limitatoarelor de viteza pentru mărcile: STURDY, ROMATIC, ELSON TRUCK-CRUISE;
  • verificarea vitezei setate pentru sistemele de limitare a vitezei integrate constructiv autovehiculelor.

Ce este un limitator de viteza?

Un limitator de viteza este un dispozitiv ce are rolul de a limita viteza de funcționare a unui autovehicul. Astfel, în timpul condusului, șoferul va controla viteza de la pedala de accelerație, dar nu va putea depăși viteza maximă configurată de limitatorul de viteza. Acesta, de asemenea, face ca autovehiculul să mențină viteza uniform reglată.

Avantajele folosirii unui limitator de viteza:

  • reducerea uzurii autovehiculului și al costurilor de mentenanță;
  • reducerea consumului de combustibil;
  • creșterea siguranței șoferului;
  • reducerea costurilor de asigurare;
  • întreținere ușoară;
  • reducerea frecvenței necesității de înlocuire a pieselor de schimb.

Montajul, reparația și intervențiile asupra unui limitator de viteza sau a tahografelor, precum și verificările periodice se efectuează numai de către agenții economici autorizați de către R.A.R. (Registrul Auto Roman).

Pentru a obține mai multe detalii despre serviciile oferite precum și pentru obținerea unui preț personalizat în funcție de nevoile tale, te rugăm să ne contactezi folosind formularul de mai jos sau numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte. Programează-te chiar astăzi!

Limitatoare de viteza Servicii montaj și verificare limitator de viteza Te așteptăm în locația noastră din Șoseaua de Centură nr. 27, Tunari, pentru servicii montaj și verificare limitator de viteza. De peste 27 de ani punem satisfacția clienților noștri pe primul loc. Echipa noastră de specialiști este gata să rezolve nevoile tale și ale mașinii pe care o conduci, oferind promptitudine și profesionalism. Societatea noastra este autorizată de către Registru Auto Român (R.A.R) pentru a efectua următoarele lucrări: montaj și verificare a limitatoarelor de viteza pentru mărcile: STURDY, ROMATIC, ELSON TRUCK-CRUISE; verificarea vitezei setate pentru sistemele de limitare a vitezei integrate constructiv autovehiculelor. Ce este un limitator de viteza? Un limitator de viteza este un dispozitiv ce are rolul de a limita viteza de funcționare a unui autovehicul. Astfel, în timpul condusului, șoferul va controla viteza de la pedala de accelerație, dar nu va putea depăși viteza maximă configurată de limitatorul de viteza. Acesta, de asemenea, face ca autovehiculul să mențină viteza uniform reglată. Avantajele folosirii unui limitator de viteza: reducerea uzurii autovehiculului și al costurilor de mentenanță; reducerea consumului de combustibil; creșterea siguranței șoferului; reducerea costurilor de asigurare; întreținere ușoară; reducerea frecvenței necesității de înlocuire a pieselor de schimb. Montajul, reparația și intervențiile asupra unui limitator de viteza sau a tahografelor, precum și verificările periodice se efectuează numai de către agenții economici autorizați de către R.A.R. (Registrul Auto Roman). Pentru a obține mai multe detalii despre serviciile oferite precum și pentru obținerea unui preț personalizat în funcție de nevoile tale, te rugăm să ne contactezi folosind formularul de mai jos sau numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte. Programează-te chiar astăzi!  

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare