Pentru schimbarea uleiului de motor al masinii tale, apeleaza cu incredere la Timas! Oferim promptitudine si profesionalism. Fa-ti o programare chiar acum!

Schimbare ulei motor

Ai nevoie de ajutorul unui specialist pentru operațiunea de schimbare ulei motor? Apelează cu cea mai mare încredere la echipa Timas, formată din mecanici calificați, cu experiență! Oferim promptitudine și profesionalism, punând nevoile tale pe primul loc! Alege locația pe care o preferi și programează-te chiar acum!

  • Pentru schimbare ulei motor sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru schimbare ulei motor Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Dacă îți dorești ca mașina ta să aibă o durată mai mare de viață, operațiunea de schimbare ulei motor este esențială. În cazul tuturor autovehiculelor, poți găsi în manualul de utilizare din partea producătorului intervalul recomandat la care ar trebui înlocuit uleiul. În general, schimbarea uleiului de motor se realizează o dată pe an sau o dată la un număr de kilometri parcurși. Odată cu înlocuirea uleiului de motor, se schimbă și filtrul de ulei. Acesta are rolul de a curăța uleiul de impuritățile ce pot afecta durabilitatea motorului.

Uleiul îndeplinește mai multe roluri, printre care: reducerea uzurii și a frecării mecanice, asigura lubrifierea și răcirea componentelor.

Îți recomandăm să efectuezi operațiunea de schimbare ulei motor la un service profesionist, autorizat, cu ajutorul unei echipe de mecanici calificați. Posesorii de autovehicule de tip camion sunt așteptați în locația dedicată acestora, Timas Tunari.

La Timas ai parte de servicii complete de cea mai înaltă calitate, cel mai bun raport calitate-preț și locații ultramoderne, dotate cu echipament de ultimă generație!

Completează online formularul de mai jos sau apelează la unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte pentru programări sau mai multe detalii despre serviciul de schimbare ulei motor!

Schimbare ulei motor Ai nevoie de ajutorul unui specialist pentru operațiunea de schimbare ulei motor? Apelează cu cea mai mare încredere la echipa Timas, formată din mecanici calificați, cu experiență! Oferim promptitudine și profesionalism, punând nevoile tale pe primul loc! Alege locația pe care o preferi și programează-te chiar acum! Pentru schimbare ulei motor sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru schimbare ulei motor Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Dacă îți dorești ca mașina ta să aibă o durată mai mare de viață, operațiunea de schimbare ulei motor este esențială. În cazul tuturor autovehiculelor, poți găsi în manualul de utilizare din partea producătorului intervalul recomandat la care ar trebui înlocuit uleiul. În general, schimbarea uleiului de motor se realizează o dată pe an sau o dată la un număr de kilometri parcurși. Odată cu înlocuirea uleiului de motor, se schimbă și filtrul de ulei. Acesta are rolul de a curăța uleiul de impuritățile ce pot afecta durabilitatea motorului. Uleiul îndeplinește mai multe roluri, printre care: reducerea uzurii și a frecării mecanice, asigura lubrifierea și răcirea componentelor. Îți recomandăm să efectuezi operațiunea de schimbare ulei motor la un service profesionist, autorizat, cu ajutorul unei echipe de mecanici calificați. Posesorii de autovehicule de tip camion sunt așteptați în locația dedicată acestora, Timas Tunari. La Timas ai parte de servicii complete de cea mai înaltă calitate, cel mai bun raport calitate-preț și locații ultramoderne, dotate cu echipament de ultimă generație! Completează online formularul de mai jos sau apelează la unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte pentru programări sau mai multe detalii despre serviciul de schimbare ulei motor!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare