Masina ta are nevoie de o revizie auto intr-un service autorizat profesionist? Timas te asteapta in 2 locatii din Bucuresti si Ilfov! Programeaza-te acum!

Revizie auto

Ai nevoie de un service auto profesionist pentru revizie auto în Bucuresti sau Ilfov? Timas este mereu alături de tine! De peste 27 de ani punem clienții noștri pe primul loc, oferind promptitudine și profesionalism. Alege una dintre cele trei locații din Fundeni sau Tunari și fă-ți o programare:

  • Pentru revizie auto sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru revizie auto Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Șoferii posesori de autovehicule de tip camion sunt așteptați în locația Timas Tunari, locație dedicată acestora.

Operațiunea de rezivie auto este cea mai importantă pentru funcționarea optimă a autovehicului tău. Aceasta trebuie efectuată regulat, poate chiar mai des decât este recomandat de către producătorul auto.

În mod obișnuit, o revizie auto constă intr-o constatare amănunțită a tuturor sistemelor mașinii, atât vizual cât și cu ajutorul testerelor specifice, precum și a schimbului de filtre și lichide in functie de planul de service.

În cazul în care mașina pornește mult mai greu sau nu pornește deloc, motorul rulează cu dificultate sau consumul nu este unul obișnuit, îți recomandăm să faci o vizită la un service auto. Acestea pot fi simptome care arată faptul că mașina are nevoie de o revizie auto.

Deoarece revizia auto este esențială pentru siguranța ta și buna funcționare a mașinii, îți recomandăm să apelezi la un service profesionist, cu personal calificat.

La Timas, toate operatiunile de revizie auto sunt realizate de către personalul nostru calificat și cu o bogată experiență. Atelierele sunt dotate cu echipament de ultimă generație și autorizate R.A.R. (Registrul Auto Român).

Pentru mai multe informații despre revizia auto sau oferte personalizate pentru nevoile tale, contactează-ne completând formularul de mai jos sau apelând la unul dintre numerele de telefon afișate pe site pentru fiecare locație în parte. Te așteptăm!

Revizie auto Ai nevoie de un service auto profesionist pentru revizie auto în Bucuresti sau Ilfov? Timas este mereu alături de tine! De peste 27 de ani punem clienții noștri pe primul loc, oferind promptitudine și profesionalism. Alege una dintre cele trei locații din Fundeni sau Tunari și fă-ți o programare: Pentru revizie auto sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru revizie auto Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Șoferii posesori de autovehicule de tip camion sunt așteptați în locația Timas Tunari, locație dedicată acestora. Operațiunea de rezivie auto este cea mai importantă pentru funcționarea optimă a autovehicului tău. Aceasta trebuie efectuată regulat, poate chiar mai des decât este recomandat de către producătorul auto. În mod obișnuit, o revizie auto constă intr-o constatare amănunțită a tuturor sistemelor mașinii, atât vizual cât și cu ajutorul testerelor specifice, precum și a schimbului de filtre și lichide in functie de planul de service. În cazul în care mașina pornește mult mai greu sau nu pornește deloc, motorul rulează cu dificultate sau consumul nu este unul obișnuit, îți recomandăm să faci o vizită la un service auto. Acestea pot fi simptome care arată faptul că mașina are nevoie de o revizie auto. Deoarece revizia auto este esențială pentru siguranța ta și buna funcționare a mașinii, îți recomandăm să apelezi la un service profesionist, cu personal calificat. La Timas, toate operatiunile de revizie auto sunt realizate de către personalul nostru calificat și cu o bogată experiență. Atelierele sunt dotate cu echipament de ultimă generație și autorizate R.A.R. (Registrul Auto Român). Pentru mai multe informații despre revizia auto sau oferte personalizate pentru nevoile tale, contactează-ne completând formularul de mai jos sau apelând la unul dintre numerele de telefon afișate pe site pentru fiecare locație în parte. Te așteptăm!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare