Pentru operatiuni de service si curatare sistem racire motor, Timas este mereu alaturi de tine! Oferim promptitudine si profesionalism. Contacteaza-ne acum!

Service si curatare sistem racire motor

Cauți un service auto pentru operațiuni de service si curatare sistem racire motor? Echipa Timas te așteaptă oricând ai nevoie de ajutor pentru mașina ta! Alege una dintre cele trei locații din Fundeni, sau Tunari, în funcție de zona preferată:

  • Pentru service si curatare sistem racire motor sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru service si curatare sistem racire motor Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Șoferii deținători de autovehicule de tip camion sunt așteptați în locația Timas Tunari, service dedicat acestora.

Pentru o bună întreținere a sistemului de răcire, curățarea regulată și efectuată corect este un pas esențial. Impuritățile care intră în sistemul de răcire, pe termen lung, reduc semnificativ capacitatea de răcire. De asemenea, curățarea corespunzătoare este un lucru de bază în ceea ce privește durabilitatea ridicată a motorului, aceasta fiind o procedură la fel de importantă ca înlocuirea la timp a filtrelor de ulei și aer.

Recomandăm ca operațiunea de curatare sistem racire motor să fie efectuată conform instrucțiunilor producătorului auto și întotdeauna de către un personal calificat, bine instruit. Echipa Timas este formată din specialisti calificați, cu experiență.

 La noi vei avea parte de cel mai bun raport calitate-preț, personal dedicat și ateliere ultramoderne.

Ai grijă de autovehiculul tău, de tine și pasagerii tăi! Îți recomandăm să efectuezi periodic vizite la un service auto profesionist pentru alte inspecții și verificări.

Pentru mai multe detalii despre serviciile de curatare sistem racire motor sau pentru programări, completează formularul de mai jos sau sună la unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte!

Service si curatare sistem racire motor Cauți un service auto pentru operațiuni de service si curatare sistem racire motor? Echipa Timas te așteaptă oricând ai nevoie de ajutor pentru mașina ta! Alege una dintre cele trei locații din Fundeni, sau Tunari, în funcție de zona preferată: Pentru service si curatare sistem racire motor sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru service si curatare sistem racire motor Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Șoferii deținători de autovehicule de tip camion sunt așteptați în locația Timas Tunari, service dedicat acestora. Pentru o bună întreținere a sistemului de răcire, curățarea regulată și efectuată corect este un pas esențial. Impuritățile care intră în sistemul de răcire, pe termen lung, reduc semnificativ capacitatea de răcire. De asemenea, curățarea corespunzătoare este un lucru de bază în ceea ce privește durabilitatea ridicată a motorului, aceasta fiind o procedură la fel de importantă ca înlocuirea la timp a filtrelor de ulei și aer. Recomandăm ca operațiunea de curatare sistem racire motor să fie efectuată conform instrucțiunilor producătorului auto și întotdeauna de către un personal calificat, bine instruit. Echipa Timas este formată din specialisti calificați, cu experiență.  La noi vei avea parte de cel mai bun raport calitate-preț, personal dedicat și ateliere ultramoderne. Ai grijă de autovehiculul tău, de tine și pasagerii tăi! Îți recomandăm să efectuezi periodic vizite la un service auto profesionist pentru alte inspecții și verificări. Pentru mai multe detalii despre serviciile de curatare sistem racire motor sau pentru programări, completează formularul de mai jos sau sună la unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare