Ai nevoie de ajutor pentru repararea sau montarea sistemului audio? Apeleaza la personalul calificat Timas. Promptitudine si profesionalism. Contacteaza-ne!

Montaj sisteme audio auto

Ești în căutarea unui service auto care să realizeze un montaj sisteme audio auto într-un mod profesionist? Apelează oricând la Timas! Echipa noastră de specialiști are o experiență vastă în realizarea oricărui tip de lucrare. Încă din 1993 punem nevoile tuturor clienților noștri pe primul loc! Alege locația Timas preferată și fă-ți o programare chiar astăzi:

  • Pentru montaj sisteme audio auto sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru montaj sisteme audio auto Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Difuzoarele auto joacă cel mai important rol în redarea unui sunet de o calitate înaltă. Asigură-te că acestea sunt un model cât mai performant și sunt montate de către o echipă de specialiști.

La Timas ai parte de cel mai bun raport calitate-preț! Echipa noastră de mecanici este mereu pregătită să te ajute cu instalarea sau repararea oricărei componente a sistemului audio auto, oferind promptitudine și profesionalism. Avem experiență de peste 27 de ani în realizarea oricărui tip de montaj sisteme audio auto.

Timas este un service profesionist care oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Promptitudinea și profesionalismul cu care vei fi tratat sunt garantate. În momentul în care apelezi la serviciile unui service auto, te sfătuim să alegi un service profesionist și autorizat R.A.R. (Registrul Auto Român).

Oricare dintre locațiile noastre din Fundeni sau Tunari dispune de echipament ultramodern ce asigură efectuarea lucrărilor pentru mașina ta la cel mai înalt nivel de calitate. Posesorii de autovehicule de tip camion sunt așteptați în locația Timas Tunari, care este dedicată acestora.

Pentru mai multe informații despre montajul de sisteme audio auto sau obținerea unei oferte personalizate, completează formularul de mai jos sau apelează-ne la unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte. Te așteptăm!

Montaj sisteme audio auto Ești în căutarea unui service auto care să realizeze un montaj sisteme audio auto într-un mod profesionist? Apelează oricând la Timas! Echipa noastră de specialiști are o experiență vastă în realizarea oricărui tip de lucrare. Încă din 1993 punem nevoile tuturor clienților noștri pe primul loc! Alege locația Timas preferată și fă-ți o programare chiar astăzi: Pentru montaj sisteme audio auto sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru montaj sisteme audio auto Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Difuzoarele auto joacă cel mai important rol în redarea unui sunet de o calitate înaltă. Asigură-te că acestea sunt un model cât mai performant și sunt montate de către o echipă de specialiști. La Timas ai parte de cel mai bun raport calitate-preț! Echipa noastră de mecanici este mereu pregătită să te ajute cu instalarea sau repararea oricărei componente a sistemului audio auto, oferind promptitudine și profesionalism. Avem experiență de peste 27 de ani în realizarea oricărui tip de montaj sisteme audio auto. Timas este un service profesionist care oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Promptitudinea și profesionalismul cu care vei fi tratat sunt garantate. În momentul în care apelezi la serviciile unui service auto, te sfătuim să alegi un service profesionist și autorizat R.A.R. (Registrul Auto Român). Oricare dintre locațiile noastre din Fundeni sau Tunari dispune de echipament ultramodern ce asigură efectuarea lucrărilor pentru mașina ta la cel mai înalt nivel de calitate. Posesorii de autovehicule de tip camion sunt așteptați în locația Timas Tunari, care este dedicată acestora. Pentru mai multe informații despre montajul de sisteme audio auto sau obținerea unei oferte personalizate, completează formularul de mai jos sau apelează-ne la unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte. Te așteptăm!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare