Pentru reparari si montare senzori de parcare, Timas iti ofera o gama completa de servicii, orientate catre nevoile tale! Fa-ti acum o programare!

Montare senzori parcare

Ești în căutarea unui service auto care să te ajute cu serviciul de montare senzori parcare? Vino cu cea mai mare încredere într-una dintre cele 2 locații Timas din Fundeni sau Tunari. Echipa noastră de mecanici calificați pune nevoile tale pe primul loc! În funcție de zona pe care o preferi, te așteptăm în următoarele locații:

  • Pentru montaj senzori parcare sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru montaj senzori parcare Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Senzorii de parcare se montează de regula pe partea frontală sau spatele mașinii - in bara fata - bara spate și au rolul de a-i ajuta pe șoferi să parcheze mult mai ușor un autovehicul. Aceștia detectează obiectele din jur cu ajutorul sunetelor pe frecvențe înalte pe care le emit. Există două tipuri principale de senzori de parcare: electromagnetici și ultrasonici.

Montarea senzorilor de parcare este foarte utilă, mai ales în orașele aglomerate, unde șoferii execută multe manevre ce necesită atenție și precizie. Cu ajutorul acestora, poți evalua cu ușurință distanța dintre autovehiculul tău și celelalte mașini sau obstacole din jurul tău. Senzorii de parcare sunt utili pentru orice tip de vehicul, dar mai ales pentru cele cu unghiul mort destul de mare.

Dacă mașina ta este dotată cu senzori de parcare, asigură-te că suprafața acestora nu este acoperită de mizerie sau pământ. Aceste particule pot afecta transmiterea și exactitatea informațiilor datorită sensibilității acestora.

Timas este un service multimarcă, ce funcționează sub reglementările și legislația Registrului Auto Român.

Pentru mai multe detalii despre serviciul de montare senzori parcare, nu ezita să ne contactezi completând formularul de mai jos sau apelând la unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte. Programează-te chiar acum!

Montare senzori parcare Ești în căutarea unui service auto care să te ajute cu serviciul de montare senzori parcare? Vino cu cea mai mare încredere într-una dintre cele 2 locații Timas din Fundeni sau Tunari. Echipa noastră de mecanici calificați pune nevoile tale pe primul loc! În funcție de zona pe care o preferi, te așteptăm în următoarele locații: Pentru montaj senzori parcare sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru montaj senzori parcare Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Senzorii de parcare se montează de regula pe partea frontală sau spatele mașinii - in bara fata - bara spate și au rolul de a-i ajuta pe șoferi să parcheze mult mai ușor un autovehicul. Aceștia detectează obiectele din jur cu ajutorul sunetelor pe frecvențe înalte pe care le emit. Există două tipuri principale de senzori de parcare: electromagnetici și ultrasonici. Montarea senzorilor de parcare este foarte utilă, mai ales în orașele aglomerate, unde șoferii execută multe manevre ce necesită atenție și precizie. Cu ajutorul acestora, poți evalua cu ușurință distanța dintre autovehiculul tău și celelalte mașini sau obstacole din jurul tău. Senzorii de parcare sunt utili pentru orice tip de vehicul, dar mai ales pentru cele cu unghiul mort destul de mare. Dacă mașina ta este dotată cu senzori de parcare, asigură-te că suprafața acestora nu este acoperită de mizerie sau pământ. Aceste particule pot afecta transmiterea și exactitatea informațiilor datorită sensibilității acestora. Timas este un service multimarcă, ce funcționează sub reglementările și legislația Registrului Auto Român. Pentru mai multe detalii despre serviciul de montare senzori parcare, nu ezita să ne contactezi completând formularul de mai jos sau apelând la unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte. Programează-te chiar acum!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare