Probleme cu sistemul de ungere? Cu Timas sunt ca si rezolvate! Te asteptam in locatiile noastre din Fundeni si Tunari. Programeaza-te chiar acum!

Service sistem de ungere

Cauți un service pentru rezolvarea problemelor cu sistemul de ungere al autovehiculului tău? Indiferent de problema pe care o ai, Timas este cea mai bună alegere! De peste 27 de ani oferim servicii personalizate, de înaltă calitate, pentru toate mărcile de autovehicule.

Posesorii de autovehicule de tip camion care au nevoie de un service pentru sistemul de ungere sunt așteptați în locația noastră dedicată, Timas Tunari! În funcție de zona care îți este cea mai accesibilă, te așteptăm în următoarele locații:

  • Pentru service sistem ungere sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru service sistem ungere Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Sistemul de ungere are rolul de a lubrifia cu ulei, în mod continuu, suprafețele componentelor aflate în contact și în mișcare relativă. Scopul principal este reducerea frecării dintre acestea, implicit a uzurii lor, dar și a răcirii lor. De asemenea, ungerea trebuie să evacueze impuritățile și particulele metalice rezultate în urma uzurii și să curețe piesele.

În România, Timas funcționează sub reglementările Registrului Auto Român. Toate operațiunile sunt efectuate de echipa noastră de specialiști cu experiență vastă. Aparatura folosită în toate cele 2 locații ale noastre din Fundeni și Tunari este de ultimă generație.

Pentru buna funcționare a sistemului de ungere, siguranța ta și a pasagerilor, îți recomandăm să faci vizite periodice la un service auto autorizat pentru inspecții și verificări, nu doar în situațiile de urgență.

Completează formularul de pe site sau contactează-ne telefonic pentru mai multe detalii despre serviciile pentru sistemul de ungere. Programează-te chiar acum la una dintre cele 2 locații din București și Ilfov!

Service sistem de ungere Cauți un service pentru rezolvarea problemelor cu sistemul de ungere al autovehiculului tău? Indiferent de problema pe care o ai, Timas este cea mai bună alegere! De peste 27 de ani oferim servicii personalizate, de înaltă calitate, pentru toate mărcile de autovehicule. Posesorii de autovehicule de tip camion care au nevoie de un service pentru sistemul de ungere sunt așteptați în locația noastră dedicată, Timas Tunari! În funcție de zona care îți este cea mai accesibilă, te așteptăm în următoarele locații: Pentru service sistem ungere sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru service sistem ungere Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Sistemul de ungere are rolul de a lubrifia cu ulei, în mod continuu, suprafețele componentelor aflate în contact și în mișcare relativă. Scopul principal este reducerea frecării dintre acestea, implicit a uzurii lor, dar și a răcirii lor. De asemenea, ungerea trebuie să evacueze impuritățile și particulele metalice rezultate în urma uzurii și să curețe piesele. În România, Timas funcționează sub reglementările Registrului Auto Român. Toate operațiunile sunt efectuate de echipa noastră de specialiști cu experiență vastă. Aparatura folosită în toate cele 2 locații ale noastre din Fundeni și Tunari este de ultimă generație. Pentru buna funcționare a sistemului de ungere, siguranța ta și a pasagerilor, îți recomandăm să faci vizite periodice la un service auto autorizat pentru inspecții și verificări, nu doar în situațiile de urgență. Completează formularul de pe site sau contactează-ne telefonic pentru mai multe detalii despre serviciile pentru sistemul de ungere. Programează-te chiar acum la una dintre cele 2 locații din București și Ilfov!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare