Daca ai probleme cu sistemul GPS, Timas iti ofera servicii de cea mai buna calitate. Oferim promptitudine si profesionalism. Contacteaza-ne chiar acum!

Service sisteme GPS

Ai nevoie de un service auto pentru sistemul GPS? Apelează cu încredere la Timas! De peste 27 de ani oferim promptitudine și profesionalism în executarea oricărui tip de lucrare. Echipa noastră este formată din specialiști calificați și cu eperiență. În funcție de zona care este cea mai aproape de tine, te așteptăm într-una dintre locațiile noastre din Fundeni, sau Tunari:

  • Pentru service sisteme GPS sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru service sisteme GPS Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Principala funcție a unui sistem GPS este de a-ți transmite în permanență, în timp real poziția pe care o ai, prin intermediul unor coordonate ce sunt sincronizate cu o hartă, cu locuri recognoscibile și drumuri pe care poți urma un traseu către o destinație. Datele pentru a stabili cu precizie locația acestuia provin de la 3 sateliți.

Numeroși șoferi auto consideră că un sistem GPS pentru autovehicul este mult mai performant decât aplicațiile de pe telefoanele mobile. De aceea, în cazul în care întâmpini probleme cu sistemul tău, suntem gata să te ajutăm!

Avantajele folosirii unui sistem GPS auto:

  • Acuratețea mai bună a rutelor și a timpilor estimați;
  • Reduci consumul bateriei telefonului tău;
  • Ecranul este mai mare, astfel poți avea o vizualizare mai bună a hărților;
  • Nu ai nevoie de semnal 3G sau de conexiune la internet pentru a-ți fi indicată poziția;
  • Îl ai la îndemână în permanență dacă îl păstrezi în mașină.

Pentru mai multe detalii despre serviciile Timas sau pentru programări, completează formularul de mai jos sau apelează unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte.

Service sisteme GPS Ai nevoie de un service auto pentru sistemul GPS? Apelează cu încredere la Timas! De peste 27 de ani oferim promptitudine și profesionalism în executarea oricărui tip de lucrare. Echipa noastră este formată din specialiști calificați și cu eperiență. În funcție de zona care este cea mai aproape de tine, te așteptăm într-una dintre locațiile noastre din Fundeni, sau Tunari: Pentru service sisteme GPS sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru service sisteme GPS Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Principala funcție a unui sistem GPS este de a-ți transmite în permanență, în timp real poziția pe care o ai, prin intermediul unor coordonate ce sunt sincronizate cu o hartă, cu locuri recognoscibile și drumuri pe care poți urma un traseu către o destinație. Datele pentru a stabili cu precizie locația acestuia provin de la 3 sateliți. Numeroși șoferi auto consideră că un sistem GPS pentru autovehicul este mult mai performant decât aplicațiile de pe telefoanele mobile. De aceea, în cazul în care întâmpini probleme cu sistemul tău, suntem gata să te ajutăm! Avantajele folosirii unui sistem GPS auto: Acuratețea mai bună a rutelor și a timpilor estimați; Reduci consumul bateriei telefonului tău; Ecranul este mai mare, astfel poți avea o vizualizare mai bună a hărților; Nu ai nevoie de semnal 3G sau de conexiune la internet pentru a-ți fi indicată poziția; Îl ai la îndemână în permanență dacă îl păstrezi în mașină. Pentru mai multe detalii despre serviciile Timas sau pentru programări, completează formularul de mai jos sau apelează unul dintre numerele de telefon afișate pentru fiecare locație în parte.

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare