Ai nevoie de service pentru suspensii? Executam operatiuni de verificare, testare, schimbare si reconditionare amortizoare. Fa-ti o programare chiar acum!

Service suspensii (testare suspensie ,schimb amortizoare , test amortizoare ,schimbare arcuri)

Ai nevoie de test amortizoare pentru masina ta? Vino cu cea mai mare încredere la Timas! Suntem gata să îți oferim promptitudine și profesionalism în oricare dintre locatiile noastre din Soseaua Fundeni , sector 2  , Fundeni sau Soseaua de Centura , Tunari , Ilfov. Alege unde îți dorești să vii, iar noi te așteptăm!

  • Pentru service suspensii (schimb, verificare, test amortizoare ,arcuri) sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru service suspensii (schimb, verificare, test amortizoare ,arcuri ) Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Echipa noastră de specialisti calificați îți oferă o gamă completă de servicii suspensii:

  • schimbare amortizoare;
  • verificare amortizoare;
  • test amortizoare.
  • verificare arcuri
  • inlocuire arcuri
  • verificare bucsi 
  • inlocuire bucsi

Amortizoarele sunt componente esențiale ale sistemului de suspensie și direcție a mașinii. Rolul lor este acela ca, împreună cu arcurile, să asigure legătura dintre suspensia autovehiculului și caroserie, să absoarbă șocurile provocate de denivelări și să ofere stabilitate în viraje. În plus, trebuie să reducă vibrațiile arcurilor pentru a le împiedica să deterioreze componentele mașinii.

Pentru a menține o bună funcționare a autovehiculului tău, îți recomandăm ca întotdeauna să alegi piese de calitate și să schimbi în pereche amortizoarele și arcurile.

Un sistem de suspensie în stare de funcționare optimă asigură șoferilor un confort ridicat în timpul condusului, stabilitate ridicată în manevrele de evitare sau viraje strânse, precum și distanță scăzută de frânare. De aceea îți recomandăm ca pentru siguranța ta și a pasagerilor tăi să realizezi periodic un test de amortizoare la un service auto profesionist.

Timas este un service auto autorizat, ce funcționează sub reglementările și legislația Registrului Auto Român, .Atelierele noastre din București și Ilfov sunt dotate cu echipament ultramodern.

Pentru mai multe detalii sau oferte personalizate pentru serviciul de test amortizoare, completează formularul de mai jos sau contactează-ne telefonic. Fă-ți o programare chiar acum!

Service suspensii (testare suspensie ,schimb amortizoare , test amortizoare ,schimbare arcuri) Ai nevoie de test amortizoare pentru masina ta? Vino cu cea mai mare încredere la Timas! Suntem gata să îți oferim promptitudine și profesionalism în oricare dintre locatiile noastre din Soseaua Fundeni , sector 2  , Fundeni sau Soseaua de Centura , Tunari , Ilfov. Alege unde îți dorești să vii, iar noi te așteptăm! Pentru service suspensii (schimb, verificare, test amortizoare ,arcuri) sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru service suspensii (schimb, verificare, test amortizoare ,arcuri ) Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Echipa noastră de specialisti calificați îți oferă o gamă completă de servicii suspensii: schimbare amortizoare; verificare amortizoare; test amortizoare. verificare arcuri inlocuire arcuri verificare bucsi  inlocuire bucsi Amortizoarele sunt componente esențiale ale sistemului de suspensie și direcție a mașinii. Rolul lor este acela ca, împreună cu arcurile, să asigure legătura dintre suspensia autovehiculului și caroserie, să absoarbă șocurile provocate de denivelări și să ofere stabilitate în viraje. În plus, trebuie să reducă vibrațiile arcurilor pentru a le împiedica să deterioreze componentele mașinii. Pentru a menține o bună funcționare a autovehiculului tău, îți recomandăm ca întotdeauna să alegi piese de calitate și să schimbi în pereche amortizoarele și arcurile. Un sistem de suspensie în stare de funcționare optimă asigură șoferilor un confort ridicat în timpul condusului, stabilitate ridicată în manevrele de evitare sau viraje strânse, precum și distanță scăzută de frânare. De aceea îți recomandăm ca pentru siguranța ta și a pasagerilor tăi să realizezi periodic un test de amortizoare la un service auto profesionist. Timas este un service auto autorizat, ce funcționează sub reglementările și legislația Registrului Auto Român, .Atelierele noastre din București și Ilfov sunt dotate cu echipament ultramodern. Pentru mai multe detalii sau oferte personalizate pentru serviciul de test amortizoare, completează formularul de mai jos sau contactează-ne telefonic. Fă-ți o programare chiar acum!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare