Daca ai probleme cu sistemul de transmisie, apeleaza la Timas! Inca din 1993, punem pe primul loc satisfactia clientului. Programeaza-te chiar acum!

Service transmisie

Ești în căutarea unui service care să te ajute cu problemele de transmisie auto? Te așteptăm într-una dintre cele 2 locații ale service-ului Timas din București sau Ilfov. Oferim o gamă completă de servicii, de cea mai înaltă calitate, de peste 27 de ani. În oricare dintre atelierele noastre, echipa noastră profesionistă este gata să îți ofere suportul de care ai nevoie.

  • Pentru service transmisie sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București;
  • Pentru service transmisie Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov.

Șoferilor care sunt în posesia autovehiculelor de tip camion le este dedicată locația Timas Tunari.

Sistemul de transmisie al unui autovehicul este constituit din totalitatea componentelor ce au rolul de a prelua, trece, transmite, modifica si distribui cuplul motor realizat de către mașina termică spre roțile motoare ale autovehiculului.

Componentele care formează transmisia autovehiculului sunt:

  • ambreiaj;
  • cutie de viteze (schimbător de viteze);
  • transmisie (longitudinală) cardanică;
  • transmisie principlă (angrenaj în unghi);
  • diferenţial;
  • arbori planetari;
  • transmisie finală.

Personalul nostru calificat are experiență în repararea sistemelor de transmisie, pentru orice tip sau marcă de autovehicule, autoutilitare, autocamioane, remorci si semiremorci. La service-ul auto Timas ai parte de cel mai bun raport calitate-preț al serviciilor oferite și lucrări realizate cu ajutorul echipamentelor moderne.

Pentru siguranța ta, a familiei tale sau a altor pasageri, dar și pentru o durată de viață mai mare a mașinii tale, îți recomandăm să faci vizite periodice la un service auto profesionist.

Completează formularul de mai jos pentru a obține o oferta personalizată pentru service transmisie sau apelează direct una dintre locațiile Timas și fă-ți o programare chiar acum!

Service transmisie Ești în căutarea unui service care să te ajute cu problemele de transmisie auto? Te așteptăm într-una dintre cele 2 locații ale service-ului Timas din București sau Ilfov. Oferim o gamă completă de servicii, de cea mai înaltă calitate, de peste 27 de ani. În oricare dintre atelierele noastre, echipa noastră profesionistă este gata să îți ofere suportul de care ai nevoie. Pentru service transmisie sector 2/Fundeni: Sos. Fundeni nr.129, București; Pentru service transmisie Ilfov/Tunari: Sos. de Centură nr. 27, Jud. Ilfov. Șoferilor care sunt în posesia autovehiculelor de tip camion le este dedicată locația Timas Tunari. Sistemul de transmisie al unui autovehicul este constituit din totalitatea componentelor ce au rolul de a prelua, trece, transmite, modifica si distribui cuplul motor realizat de către mașina termică spre roțile motoare ale autovehiculului. Componentele care formează transmisia autovehiculului sunt: ambreiaj; cutie de viteze (schimbător de viteze); transmisie (longitudinală) cardanică; transmisie principlă (angrenaj în unghi); diferenţial; arbori planetari; transmisie finală. Personalul nostru calificat are experiență în repararea sistemelor de transmisie, pentru orice tip sau marcă de autovehicule, autoutilitare, autocamioane, remorci si semiremorci. La service-ul auto Timas ai parte de cel mai bun raport calitate-preț al serviciilor oferite și lucrări realizate cu ajutorul echipamentelor moderne. Pentru siguranța ta, a familiei tale sau a altor pasageri, dar și pentru o durată de viață mai mare a mașinii tale, îți recomandăm să faci vizite periodice la un service auto profesionist. Completează formularul de mai jos pentru a obține o oferta personalizată pentru service transmisie sau apelează direct una dintre locațiile Timas și fă-ți o programare chiar acum!

ITP CAMIOANE SI AUTOTURISME TAHOGRAFE PROGRAMARE ONLINE

*
*
*
*
*
*
CAPTCHA code

Programari

Service Auto Timas

Fundeni

Sos. Fundeni nr.129 Sect.2, Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (0)21 - 240 70 21

Tel: + 40 (0)21 - 241 51 86

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 57

Tel: + 40 (0)31 - 405 40 58

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Sambata: 09:00-13:00

Duminica: Inchis

Tunari

Soseaua de Centura nr. 27, Tunari, Jud Ilfov

Tel: + 40 744 326 484

Tel: + 40 751 077 084

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 47

Tel: + 40 (0)31 - 225 42 48

Luni-Vineri: 08:00-16:30

Sambata: 08:00-13:00

Duminica: Inchis

Fa o programare