Camioane ,Remorci si Semiremorci

Camioane ,Remorci si Semiremorci

SERVICII AUTO COMPLETE

Primul service auto din reteaua Checkstar

Deviza noastra este “TOTUL PENTRU SATISFACTIA CLIENTULUI” , accentul fiind pus pe calitatea produselor si serviciilor oferite. Pentru a respecta criteriile de calitate si a ridica stacheta in permanenta compania noastra a implementat sistemul de calitate ISO 9001:2000,certificarea fiind facuta de catre prestigioasa firma DET NORSKE VERITAS,iar activitatea auto este auditata si autorizata de catre REGISTRU AUTO ROMAN . Serviciile si produsele oferite de compania TIMAS sunt la cele mai inalte standarde de calitate, acest lucru fiind permis datorita dotarilor cu utilaje, scule, echipamente, software de ultima generatie pentru diagnoza parametrilor masinilor, dar si datorita calificarii superioare a personalului care isi desfasoara activitatea la Timas.

Mecanica Auto

Reteaua de service-uri auto Timas va sta la dispozitie cu servicii multimarca de reparatie si mentenanta de autoturisme si autocamioane, in cele 3 locatii din Bucuresti si Ilfov.

Electronica si electrica auto

Personalul service-urilor auto Timas din Bucuresti si Tunari este unul cu o inalta calificare in domeniu. Acesta opereaza cu echipamente profesionale, de calitate superioara si de ultima generatie completate de programe software actualizate permanent

Mai multe
Vulcanizare

In service-urile auto Timas din Bucuresti si Tunari, puteti beneficia de servicii de vulcanizare profesionale, realizate de specialisti calificati si cu experienta.

Mai multe
Statie ITP Autoturisme, Autoutilitare si Camioane

Lucrarile de tip ITP se efectueaza pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie. Toate aceste tipuri de verificari se efectueaza sub asistenta si autorizarea Registrului Auto Roman

Mai multe
Vopsitorie

Laboratorul propriu de vopsele, calitatea materialelor folosite precum si inalta calificare a specialistilor nostrii sunt atuuri care ne recomanda clientilor nostri, calitatea lucrarilor si satisfactia clientilor fiind principala noastra preocupare.

De ce sa lucrezi cu noi?

Motivele pentru care suntem alegerea optima atunci cand vine vorba de masina ta.

Experienta si calitate superioara

Timas.ro ofera servicii auto de inalta calitate, cu o experienta indelungata in domeniu.

Gama completa de servicii

Timas.ro acopera toate nevoile tale auto, de la mecanica si electronica pana la vopsitorie si schimbare de ulei.

Conformitate legala si siguranta

Timas.ro este autorizat si respecta legislatia in vigoare, garantand siguranta autovehiculului tau.

SERVICE AUTO BUCURESTI MULTIMARCA AUTORIZAT RAR – CAMIOANE, REMORCI si SEMIREMORCI

Fa o programare